查看: 63301|回復: 79
收起左側

[公會家族] ×★+_回憶。往事§ 家族新一緝族相~★×!!WE NEED YOUR SUPPORT!!

1Lv(原為6Lv)家族+_回憶。往事§今次又有d咩新搞作呢>v<~?!
經過所有回憶族員們的一番努力後~我地有好多係"散"族後唔見左"迷失"左既族員都大部份返番返重開既回憶~=v=
琴晚唔知有冇人係ser 1既見到有人打喇叭嗌回憶族舊族員呢-v-~?
係打左喇叭數分鍾之後~ 終於有大約6,7個入返回憶大家庭>v<~
以下就係琴晚係家族房大家傾返以前D回憶個陣影的大合照=V=~
請細心欣賞>3<
上面呢張係最初影既>V<~!跟住到第2張喇~
嘻嘻>V<~我地係邊度跌倒就邊度企返起身喔~~~ NEXT~
-V-~大家都好乖咁坐係度比我影~XD~~THEN~~
嘩+V+係咪好COLOURFUL呢~~~XD
最後一張>V<~~~~~~~登登登登!
HAHA~=V=趁休息個陣影的><!
今次得五張又真係少左D既=3=~SORRY大家><((因為太多人話太少啦><所以我又post多d先~=v=~
->~:

(仲有好多比我偷影左既相-v-~噓><))
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本人就是回憶族的族長喔-V- 別認錯人了~~~XD
P.S: 1. 咱們不會放棄重新建立家族的!!!~~ YAYA~
       2. 今次終於到族長親自開POST啦=3=v  ((感動>V<~
       3. 非常感謝來自各界各FD的大大的支持~>V<!

請各位支持回憶往事家族!!
WE NE
ED YOUR SUPPORT !_! :handshake   
回復

加油
回復 支持 反對

回復 2# Mr.川
thx you~ ((睇唔到圖既請f5-v-
回復 支持 反對

加油;o)
回復 支持 反對

回復 4# babiihanga0a
thx十分>v<
~~~
回復 支持 反對

雖然我自己開左個族..但系我都會幫你加油a_a!!
回復 支持 反對

回復 6# Yusaku
thxthx~~~=]
回復 支持 反對

你又知我黎既= =
回復 支持 反對

路過的小貓~~ 推推
回復 支持 反對

回復 8# babiihanga0a
記得你個名啦-v=v
回復 支持 反對