查看: 113677|回復: 913
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

留名既用以下格式~
出生日期: (西曆)
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)
小弟要番學,所以冇咁多時間覆帖,但係一定會覆,最遲都係1個禮拜~
開本帖既理由係小弟識少少,想試下功力去到邊,望各位仁兄幫個忙,留個名~
P.S.最好講埋邊D準邊D唔準~
Facebook: http://www.facebook.com/snakeysnakeysnakey

評分

參與人數 7樂點 +76 Bravo! +4 收起 理由
毒男善 + 1 熱心協助
KwAn:P + 1 精品文章
手田水口廿卜 + 1
1qewasdrt + 1 準到爆~!
chipmunk123 + 30 內容精彩

查看全部評分

回復

NO1~我幫人

朝早(5~6)好像
boy
回復 支持 反對

NO1~我幫人

朝早(5~6)好像
boy
cyusk00 發表於 5-2-2011 14:07

年月日呢?
回復 支持 反對

回復 3# ~蛇仔~

OK
回復 支持 反對

NO1~我幫人

朝早(5~6)好像
boy
cyusk00 發表於 5-2-2011 14:07

樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,有智慧,有良好既領導才華~
肯照顧人同埋幫人,但係唔會亂咁幫,見人需要幫先去幫~
有細緻既計畫,會知時而行動,可以掌握時機~
鍾意自由自在,唔鍾意受束縛,但係又有細緻計劃,所以會令自己陷入兩難局面...
缺點係懶同埋任性,異性朋友亦都會比較多,會令屋企人不安...
愛幻想,唔鍾意無謂既應酬,做事會貫徹始終~
多數都係有計畫咁做野,而且會依計行事,但係做做下又會胡思亂想,作最壞打算~
有些少固執,表面冷淡頑固,內心熱情有義理~
平時可能沉默寡言,但係一講開岩既話題就會滔滔不絕...
35歲之前事倍功半,所以要俾心機~
16歲至35歲會發奮,25歲開始更加會成為商人~
36歲至55歲係一生中最好運既時期,要好好把握~
~唔準勿插~
最好講埋邊D準邊D唔準...
回復 支持 反對

樓上多咁多野既 評多1次先
出生日期:1996年5月20日
回復 支持 反對

回復 6# 刺客先生
你DELETE啦~
回復 支持 反對

回復 6# 刺客先生
溫和保守,設想周全,心思細密,好少感情用事~
對人亦都熱情,仲有同情心添,往往能夠俾人一種好WARM既感覺~
精力旺盛,意志堅定,小心穩重,但係疑心相對地亦都比較大,對周圍既事物都好注意...
而且行動敏捷,處事慎密,令人感到神秘而又高深莫測...
能夠隨機應變,社交能力都好強,所以都會容易得到人地尊重,可以話係八面玲瓏~
因為對事物好奇,所以對玄學同宗教都會有濃厚興趣同天份,亦都會努力參與~
自己肯蝕底,可以話係有情有義~
大多時只係表現開心既一面俾人睇,真個一面會收埋,有少少雙重性格...
凡事都考慮太多,會有D猶豫不決,甚至會鑽牛角...
為人比較內向,可能有少少潔癖,有少少反應過敏既傾向...
愛幻想,鍾意諗埋D不設實際既野,簡稱發白日夢~
~唔準勿插~

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
刺客先生 + 1 Thank You!

查看全部評分

回復 支持 反對

比埋時間多左以下既野:
好少感情用事~
小心穩重,處事慎密,能夠隨機應變,
凡事都考慮太多,會有D猶豫不決,

準:
好少感情用事~
小心穩重,處事慎密,
OK準:
能夠隨機應變

今次好好 冇野唔準^^
回復 支持 反對

比埋時間多左以下既野:
好少感情用事~
小心穩重,處事慎密,能夠隨機應變,
為 ...
刺客先生 發表於 6-2-2011 13:54

2KF都有我帖,睇既多數都準~
回復 支持 反對