打印 上一主題 下一主題
收起左側

~~~永恆卍eTeRnAL 誠收洗榮任玩家~~

仲有,呢句團長講ge:你有冇認真睇葉問2?甄子丹最後都開到團,而且我呢個團從來冇講過係屍團,請認真睇多次葉 ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:23

下 你會唔會小雞左d?? 邊個話要跟葉問2??
你要咁講既?? 人地有去接受挑戰 你有冇??
P.S 你連POINT都未知係乜 可悲
回復 支持 反對

下 你會唔會小雞左d?? 邊個話要跟葉問2??
你要咁講既?? 人地有去接受挑戰 你有冇??
P.S 你連POINT都未知 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:26

團長:個point係你自己貼葉問2 d相出黎,冇話要跟葉問2
           另外,我唔係開屍團,做咩要接受挑戰?
回復 支持 反對

第1條問題 請問你是否神人?隔住電腦都睇到對方係唔係小學雞?
第2條問題 我講到明晒你都唔明,你的理解能 ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:24

一看你的言語就知各下是小學雞=]
明顯是你表達能力嚴重有問題=[
回復 支持 反對

仲有,呢句團長講ge:你有冇認真睇葉問2?甄子丹最後都開到團,而且我呢個團從來冇講過係屍團,請認真睇多次葉 ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:23

人地有接受挑戰先開到團...你有無? 你講..
無講過係屍團?? 你係團特色講過D咩.. 有屍2/3 既中手.. 莫非打屍中手善長打一般嗎?
回復 支持 反對

一看你的言語就知各下是小學雞=]
明顯是你表達能力嚴重有問題=[
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:29

我ge言語同你差唔多姐,只係我用多口語,你用少。唔通你又話埋自己係雞仔?
回復 支持 反對

團長:個point係你自己貼葉問2 d相出黎,冇話要跟葉問2
           另外,我唔係開屍團,做咩要接受挑戰 ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:29

貼出黎就要跟葉問2?? 咩道理?
P.S 等哥哥教你 你自己打完野 自己睇一次 試下用讀者角度 睇下會唔會明先
如果唔係文憑試中文作文你實肥
回復 支持 反對

我ge言語同你差唔多姐,只係我用多口語,你用少。唔通你又話埋自己係雞仔? ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:32

唔覺你言語同我有得比~ ~
回復 支持 反對

人地有接受挑戰先開到團...你有無? 你講..
無講過係屍團?? 你係團特色講過D咩.. 有屍2/3 既中手.. 莫非打 ...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 19:29

睇黎你ge想法真係好有問題,玩c2 c3中手一定要入屍團?莫非cso只得屍模,唔可以打一般?
   我夠識踢波,我一定要入足團?
回復 支持 反對

睇黎你ge想法真係好有問題,玩c2 c3中手一定要入屍團?莫非cso只得屍模,唔可以打一般?
   我夠識踢波, ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:35

咁你慢慢 如果有人想入你個團 我會同佢講 "佢個團長9踢嫁" 等佢自己分析下 係唔係會再入
回復 支持 反對

咁你慢慢 如果有人想入你個團 我會同佢講 "佢個團長9踢嫁" 等佢自己分析下 係唔係會再入 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:36

咁我都會同佢講"講果個妖言惑眾,唔好信",再比佢分析下 係唔係會再入
回復 支持 反對