查看: 36726|回復: 47
收起左側

香港公會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作

香港會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作 有意可度官網戰隊專區申請加入
官網戰隊搜尋香港=>名稱=>逆轉局勢=>申請加入
戰隊網址:www.avaonline.com.tw/clan/REVERSING
歡迎港澳新中老手玩家一起練習不同戰術合作
本會是一個香港人公會
收生條件:  
1. 有網上射擊遊戲的經驗﹗
2. 必須團隊合作﹗
3. 服從隊長及副隊長的命令﹗
4. 常上線,7日內不見人將會被踢除!
5.尊重他人
6.唔好串咀
7.需心智成熟
8.不得用外掛
本團不需出名,只想享受遊戲 !!
無分國藉、軍階、年齡,有意者,歡迎加入!
贏輸不緊要 , 最緊要開心 !!

公成員名單:
隊長:Oo海豹oO
副隊長: 雪夜l寒霜
副隊長:Forever卍樂
副隊長:暗黑屍神
副隊長: o0射手座0o
隊員:KaCoRe
      :屮殺得快屮
    :乂掠奪者乂
    :肥仔南
    :心碎了無痕乄
    :深田恭子
    :royyamid
      :零秒*絕殺  
    :VamPireX布丁
    :特務阿一
    :槍神007  
      :BB勝  
    :薩菲卍羅斯   
    :白玫瑰
    :戈狄C雲尼戈
    :天神地神   
    :暗黑突擊者  
    :旺角槍神  
    :夜月星塵  
    : LapABCD
      :KaJil鎮   
    :特務King
      :仇大鑫   
    :乂殘留遺影乂   
    :艾勞斯
    :精銳義久
    :冷酷克勞德   
    :大大鑊  
    :我朋友是大口狗
    :神之矢   
    :凸幻影
    :吉村理代子
    :風中影   
    :錯不乂在我  
    :練習者
    :萊洛德
回復

車,你同你d隊友冇咩品,重話有品先入得.廢話,團長9踢有理據ge人.大家唔好入e個冇品團
回復 支持 反對

車,你同你d隊友冇咩品,重話有品先入得.廢話,團長9踢有理據ge人.大家唔好入e個冇品團 ...
killer123456789 發表於 26-12-2010 20:42

邊個冇品你講..我踢佢..有時佢係團入面好好..但唔係團頻就唔知道..
回復 支持 反對

我點樣冇品先?你講呀?
回復 支持 反對

唔好屈我..我右唔會罵人右唔會走場..點冇品呀?
回復 支持 反對

唔通你係雪夜l寒霜?如果你係既話..我真係唔知俾咩反應你好..果次我睇住個個人冇殺人俾人殺左5次佢先殺一個..之後你係咁係到嘈...我話俾面我一次算計你係到發哂皮氣..你中串到同佢講"你副隊長都唔叫一聲呀!!"你要記得你個副隊長都係係到係咁問我我見係都做過下團長我先俾你做..你果日咁串..我先踢你..加上係個隊到唔可以和和氣氣嫁咩?我真係唔知你果D係咩有理據
回復 支持 反對

如果係咁我覺得你中冇品..俾人踢左中走黎呢到講我地?!
回復 支持 反對

唔通你係雪夜l寒霜?如果你係既話..我真係唔知俾咩反應你好..果次我睇住個個人冇殺人俾人殺左5次佢先殺一個. ...
waiyanlau 發表於 27-12-2010 17:23

話你冇品就係冇品,睇d唔睇d
我打:「副隊長都唔叫聱.                (講笑)」
都唔知你睇咩,你有大近視????

重有係你地話拍野,拍野又殺咩鬼,殺左人有懲罰,好正常

好心提下你,你連貼
回復 支持 反對

話你冇品就係冇品,睇d唔睇d
我打:「副隊長都唔叫聱.                (講笑)」
都唔知你睇咩,你有大近 ...
killer123456789 發表於 27-12-2010 21:42

你話咩就係咩?!你咁神@@咁我講你on9咁你右係唔係on9呀?@@
如果只係我一個睇到可能係我大近視..但唔係我一個睇到..你唔好係到嘈啦..你咁樣咪重冇品!!
如果呢d咁小既事你下下都話要懲罰的話 我覺得你都俾人懲罰唔小囉..
小心你說話呀..我可以告你嫁..
你算啦...你係到嘈右唔會傷到我...

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
新手勿電 -50 2.粗言穢語 (包括粗口同音字) 3.人身攻擊 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

你話咩就係咩?!你咁神@@咁我講你on9咁你右係唔係on9呀?@@
如果只係我一個睇到可能係我大近視..但唔係我一 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 01:15

咁我想問,你用邊條法例告我?           煽動及顛覆裂國家罪名?
重有你係唔係都用粗俗ge言語發表你ge思想.咁會現得你個人粗魯.
回復 支持 反對