樓主: qoo12345678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

勁耐未推過喇~~~
push~~~

推之餘,仲想做返之前唔記得左要做既活動記錄
-------------------------------------------------------------------

1月27號家族將會玩「冰雪族之金字塔捉迷藏」活動
日期:2012年1月27日星期五)
時間:下午5:00左右
地點:金字塔遺跡入口集合
Ser:5ser or其他冇人的ser
對象:冰雪家族的
全體任何成員

玩法:是次活動開始時,被捉的族員們將會有15min找地方躲藏。

躲藏時間過後,全程的捉人過程就只有1個族員負責做捉。

而負責當日做捉的族員將會於當日隨機抽籤

(活動期間,族員即使比佢捉到都可以無須協其助。)
      之後再比做捉的族員一個捉人限時的時間。

捉人時間為25min(<該時間將會再以當日出席之活動人數統計再作決定!)
        限制捉人的時間過盡就不得再繼續捉
         而餘下一個未被捉,則勝出~

規則:1)躲藏時間過了,被捉的族員不得再走動

2)負責做捉的族員時間過盡就不得再繼續捉

3)活動期間,任何參與活動之族員不得進入商城/淘淘樂

4)活動期間,

任何參與活動之族員不得使用愛麗斯傳送石塔/召喚儀等傳送道具

5)活動期間,如果族員發現別族員犯規,請主動把此人舉報

6)活動期間,躲藏地點不包括石器部落金字塔縣室沙漠地帶等副本/地方。

★★★請各位族員專重本活動,散請不要犯規,謝~☆☆☆
     *各位族員如有任何問題,都可以在此帖留言提出

加我MSN/FB問我 加後都請主動向我發問

或如果在game好彩見到我上,都可以即時問我架>.<。

☆希望各位族員於當日能踴躍參與,謝謝喔>o<~~~★

-------------------------------------------------------------------------

★☆以上純粹只作記錄之用~~ 謝謝>0<☆★

回復 支持 反對

回復 931# qoo12345678

希望果個活動可以復辦
回復 支持 反對

嗯...
我都希望...會有呢一日既出現
回復 支持 反對

我懷念彩虹島呀..`
我好掛住你地呀..`
有冇人記得我呀?`
彩虹島變哂la;'(`
你地仲有冇玩?`
回復 支持 反對

回復 934# 文文/3\

我得閒都會上ge~~但多數都係同雪糕吹水lo!
至於升LV就免啦
就我個人而言,宜家ge港服好亂(指ge係地圖)
回復 支持 反對

回復 934# 文文/3\

心... 好耐冇見你啦.. 你最近點...
我又點會唔記得你w0...
回復 支持 反對