查看: 63900|回復: 935
收起左側

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

C:\\Users\\Wing\\Documents

★◇冰雪の戀◆☆

------------------*家族資料の分隔線*----------------------------

家族全名:★◇冰雪の戀◆☆     
     ❆家族成立日:2009年12月初
     ❆家族等級:5Lv
     ❆家族類別:邪惡型

家族族長:冰淇淋﹌wing  
         副族長:JM  
                  :南瓜妹

----------------------招生條件の分隔線*-----------------------------

我地的收生要求≧v≦:
                                 __唔限Lv
                                 __長上線~(意思係...最好每天都上到線^^)
                                 __盡你嘅能力多做家任~
                                 __分身均收~(意思係...若果你呢個分身想入,
                                                   就一定要長上呢個分身)
                                 __帶升用的BB,昆九,洗頻狗,專門搶怪,
                                    亂退族和專門惹事的人本族以上全不收~
                                    (↑請各位注意以上事項,謝~↑)

---------------------------*族規の分隔線*----------------------------

家族族規:
           1)要專重其他所有的族員,不可以惡意言罵/詛咒族長/任何族員
              (都包括別族的人)
           2)本族沒有帶升服務,族員不可向別唔願意的族員提出帶升的要求(<自願除外)
             但係在活動中勝出的獎金則可以換帶升...(唔包b=.=)
           3)在族員進行日任/其他任時,如遇上困難,可以叫族長/別族員協助
              幫打/協助帶去蛋糕王國解任~
           (但別族員有權say:NO)
           4)要尊重同埋要愛護任何的族員,凡事都要有禮貌喔~_~
           5)不可亂洗族頻~
           6)身為本族族員不可欺騙/欺負任何族員和別族的人
           7)要定期做家任+上線(唔好長期潛水喔~~)

★不過如果有咩事發生左,最好就第一時間告訴族長/副族/你在呢個家族信得過的其他族員商量~

----------------------------*口號の分隔線*--------------------------        
家族口號:
      5LV家族冰雪の戀誠招長上線、多做家任同不惹事的你~
      冰雪の戀帶給你溫暖,無論怎樣都在你身邊,全部溫暖都在冰雪の戀.冰雪の戀給你幸福,
      冰雪の戀一世等你,一世陪著你~~~                    
                                                              創作人: 冰淇淋﹌wing, JM

--------------------------*家族族相の分隔線*-------------------------

蛋糕王國1:

櫻樹湖(第1張):

櫻樹湖(第2張):

旁白:冇錯!我地就係空梯家族!!!XD

艾城王宮頂部:

莫爾根橋:

黑月城頂部:

邪惡家族房間:

(旁白:族相令唔令呢XD?)

------------------*族人介紹の分隔線@@*--------------------------
(*注意啦><~以下排名係不分先後架~~~)

冰淇淋﹋wing:
                                  我~只係一杯雲呢拿+朱古力+哈密瓜
                                          味道的冰淇淋罷了XD~~~

JM:                                    
                                  JM著衫唔招積,簡單襯出好成績,All Black得來有特色,
                                         Roll腳加Vans好有益~

陳法拉:
                                我地係80後,因為我地都過左80lv!

南瓜妹:
                                    南瓜至極,菊花無敵!

神弓箭手:
                               出生於紅蓮ge弓箭手,用火彈擊倒眼前ge敵人

〝Zero、:

我係成日係小艾跑黎跑去既金魚佬(游?

我又係成日係小艾請人食香蕉既猩猩佬

想睇金魚or食蕉就搵我..A3A   

淚E夜:
                               I love carb.Never change yourself
                                  obey of 冰雪の戀~

凸囧凸:
                                     我天生不囧,最怕比人囧XD

╭心淡↘:
                                         本"大爺"人見人愛,車見車載(別嘔)                                                               

背卍叛:                                       
                         「我很醜,但我好溫柔」
                        但係我係絕對唔會背叛任何人~

蘋果乂秋:
                                  我係蘋果,又名秋,開心嘅小學生~_~

(圖片暫無)                        炫spirt影:
                                     將你條命還比上帝!

M2oEviL':
                                 (暫無-.-)

FarMuLan:
                           大家要分開了,但是我深信,
                                 大家會在某一個地方再次相遇......

吾魔痕:
                                     (吾生再臨冰雪の戀)XDD

《幻魔。結他手》:
                                Hello I'm 呀豪 小弟金句正是唔錯唔錯 ><

ζ小♂昭*:
                            大家好 我地要將家族發揚光大

kobxz:
                        大家好 我係ko仔仔 我要勁到冇朋友

*夢逆Rs*:
                                 為左成為<最強火槍手>而努力

*。夏娜。*:
                                (暫無)
(娜娜吻空氣喔>0< xDD)

*HyphenLam*:
                                      我係 傻仔一名

另外,如果還有其他未影個人照的族員係想影的話,
       (方法1) 請在彩虹裡叫我(冰淇淋﹋wing)黎幫你影~
       (方法2) 在此族post留下你的大名(我唔要真名>< 我要game名喔)
                          及通知我,預訂在邊個時間黎幫你影~也可
       (方法3) 加我msn/fb(wingmntse@ymail.com)通知我~
       (方法4) 在族裡面找一個你可信的其他族員,叫佢通知我(如果我當時不在線)

同時,影果陣都順便帶埋自己作的個人句,多謝合作0v0~~~

-------------------*入族方法の分隔線*-----------------------------

如果想入族,入的方法1,可以拉去下面回覆,並打上你的GAME名,等級,

職業及每天上線慨大約時間。

2,在每天的下午4:00至8:00期間在彩虹島裡密我(冰淇淋﹌wing)

或其他副族…我地多數在ser.1 出沒~~~
   3.可以加我的msn或facebook,並注明以上你的資料(game名,上線的時間等...)便可
   我的msn或facebook係:

wingmantse@ymail.com

【thx~】
------------------*冰雪家族活動區の分隔線*-------------------------

暫無~

*** T h a n k   Y o u    V e r y    M u c h ***                                         

----------------------*冰雪の戀活動得獎區*----------------------
暫無^(oo)^~~~

*Thank You

回復

補充:
若想加入家族,要注明你彩虹島裡姓名(須連符號)
...(↑之前忘了打>.<)
回復 支持 反對

我地多多人都收架>.<"
我推~~~
回復 支持 反對

我再推~~~ ><
回復 支持 反對

就沉啦!!
回復 支持 反對

推~~~ 唔好沉
回復 支持 反對

大力的一推>.<