收起左側

[綜合討論] ~赤壁玩完喇~

想勁裝呀~用外掛啦 ,想升戰魂呀~用外掛啦,想揾錢呀~用外掛啦

裝已經唔係勁  有人仲用埋外掛添, 點夠佢哋玩呀~
裝差死 ~都抵死 死得服吖, 咁搞法~係咪用外掛 係合法架??

~外掛天下~萬歲~萬歲~萬萬歲~!!!!!!! 凸=.=
回復

有外掛咪舉報佢lo
回復 支持 反對

隻隻game都有外掛架啦
你未玩過cso? 隻game勁多人用外掛都未汁啦:o
如果你唔鍾意玩有人用外掛既online game 你可以玩第2隻
不過同你講;P  冇一隻online game係冇人用外掛
回復 支持 反對

回復 3# 10101pk
可能照你所講隻隻game都有外掛,但外掛問題愈嚴重既game只會愈少人玩,得成班外掛鬥開睇下邊個個外掛勁d囉,就算有正常玩家玩,d人都唔會買點玩囉

換轉係你,隻game勁多外掛,你係正常玩家你仲會唔會買點玩 ? "反正都唔買點玩,勁多外掛都唔鬼關我事啦,反正隨時放棄都ok"   以上呢句會係好多外掛嚴重既game裡面正常玩家既心聲

人地嘈得果d,都係有買點支持隻game營運果d,唔買點果d仲會嘈咩,見到咁多外掛直接唔玩就算啦

我同意樓主,隻game有問題佢應該出聲講比官方聽,如果官方唔處理只會令買點既人愈來愈少
回復 支持 反對

DEAR ~小鈴怡~
   你有相關資料提供嗎 ?
有專人去處理的。謝謝
回復 支持 反對

你地見識過百變online既外掛未??- -
回復 支持 反對

真係想問句,個個都use cheat=岩??白痴
回復 支持 反對

用外掛係唔岩..但我好想知道GM係封外掛既標準同準則係咩..
有咩資料都唔公布...但有D人又好知晒GM做左D咩同發生D咩..
如果係內部機密點解有其他人知道發生咩事..
如果唔係...咁係因為咩事點解會有人知道一D其他玩家唔知既野??

仲有舉布外掛...我都有舉布D外掛..點解唔見GM有處理既??
咁姐係點呢??我都想有人同我交代下...
晨昌首??順手答下我..可以嗎?
回復 支持 反對

dear 波堤貓貓
        如你有相關資料,可以寄信到
https://event.gamania.com.hk/faq/enquiry.aspx
謝謝
回復 支持 反對

其實每隻game都會有吧
回復 支持 反對