收起左側

[綜合討論] 對於今次更新(11月1日)有咩睇法...

今次更新會出九轉包
意味 狂 都可以抽
有咩可能狂都可以抽呀!?
加上,d人一定會係咁抽,到時周街都6,7狂啦
宜家已經唔平衡,gm今次出埋咁既野仲更加唔平衡
有幾多人同意今次更新出狂有意見呢 ??
回復

更新耐到等n世-.-''
回復 支持 反對

樓主用左幾耐更新呢?@@

有得抽狂,可能即係就快改版
因為改版後,狂已經唔係最勁...

至於裝備差距,其實一直都存在...
心態問題,唯有睇開D,裝備差就唔好諗住殺裝備好的
其實在野外/白帝被人殺冇乜大不了,又唔會有損失(少少名望而已...)
真係要做任去個安全D既ser(蜀ser 4, 吳ser 7),你裝備差人地唔易追你線,因為人地仇人名單都冇你= =
打大架,撐高間抗同血量(最好有暴抗),幫下手暈下人就好~
回復 支持 反對

我更新緊牙 ... 15分鐘都未到一半lo
回復 支持 反對

就算有得抽狂,中既機率都一定唔會高得去邊
回復 支持 反對

樓主太輕視拉 想系赤壁抽中好野系好難既事 官方那會甘好俾你通街都系狂 甘佢仲點賺錢?
我相信官方會以有一定數目既人買點抽野官方先俾你抽中 就好似官方設定 有第100位抽的人左會中狂 但系甘官方都以經賺左100個抽野既人既錢 當然個100個先抽中d垃圾 甘樣官方點樣都會賺
回復 支持 反對

更新好慢><
回復 支持 反對

痴線, 我更新左差唔多半個鐘都仲係得果1/5都冇
仲要官網又冇得download更新檔=.=""

至於狂既問題, 咁咪即係等如之前既證既問題
其實玩家之間裝既差距不耐都係度嫁啦~
我又覺得冇乜問題, 邊個肯放錢入去抽邊個就有機會拎嫁啦

9轉咪算好LOR, 佢整個太極仲衰=.=

爛橙今個月又賺一筆lu~
回復 支持 反對

我download左5個幾鐘,都仲有20-25%...
其實有冇人入到game啦?
回復 支持 反對

樓主用左幾耐更新呢?@@

有得抽狂,可能即係就快改版
因為改版後,狂已經唔係最勁...

至於裝備差距,其實 ...
Quentin~ 發表於 1-11-2010 20:18

我用左2粒半鐘更新 ...
我都知新三國有新秘文,但係確實日期都未知
宜家d人可以為左d野去抽...抽幾十張去抽,好彩可能幾張就抽到粒狂...
比起之前d人用3,4千蚊買狂差好遠 ...
回復 支持 反對