收起左側

[問題疑難] 戟兵問題

我想問下
1.戟兵招四方殺同虎虎生風幾lv有得學,同埋係邊學,要幾錢?
2.戟兵係到左20lv就立刻升到戟兵9段轉戟騎,定係遲d先轉?
3.招乘接學唔學好,仲有d胡貫3lv個d係唔係學曬好d。(我其實冇咩錢,20lv都唔知有冇10金買馬)
4.+背包格數任2個個任務物品點攞?(好似係叫天女織)

感慨不盡!
回復

1.唔清楚
2.建議升左10lv先 e.g10,20,30 先升個段
3.d技好以唔好咁快升住,你有錢既話可以買點換元寶買隻商成馬@@
4.要用元寶買@@都可以同玩家買
回復 支持 反對

1. 虎 虎 生 風 = 連 舞 , 四 方 殺 同 埋 2 招 既 lv 同 錢 唔 係 好 記 得 =.=
2. 冇 咩 所 謂 , 睇 你 d 經 夠 唔 夠 用
3. 4 招 "乘" 接 都 要 學 架 ...
4. 可 以 用 元 寶 買 , 不 過 宜 家 有 任 係 免 費 送 ,
第 1 次 就 係 冀 州 倉 到 接 , 第 2 次 係 西 涼 到 接
回復 支持 反對

其實..最快升lv係入軍團-__-
1同4我冇用過戟幫唔到你-_-
2:我係1lv升1個段既..
4:要有金元寶(姐係商城度買.)不過都有免費任..樓上已講,得兩個任加包包12個位..不過最多好像係百幾...其實20lv左右包包需求量不多..都係60lv左右先諗住買點升
回復 支持 反對