打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 本族招生~入啦*.*

回復  SteRy_Q.RaY

呀偉呀!!!!!!!!!!!!!>_
冰冰公主 發表於 4-8-2010 22:07

被人看穿咗!比個最佳演員獎你!
回復 支持 反對

都痴膠花係到扮晒可憐咁 你有冇你自己既良心架? 好心你咪再咁白痴啦 唔夠點用就狂索人地 之前索左我成M幾點 我諗你係唔係on9? 答案係 跟住又入戀個ac爆左人地d時裝加埋錢 跟住仲話自己阿妳爆wor 神手 !!!懶阿妹到 我替佢個妹覺得可憐 再跟住昆左自己既老公千幾點 呢點我覺得呢條友而家係可以話係低9能 跟住最好笑係佢招公 招左3十幾個招 哈 神手之中既神手~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

算啦算啦--講多晒口水 人衰冇得改 昆9開族吾收昆9 又諗住自己過大佬日子 發夢啦去 我玩彩1年 未見過有d咁ga人 我好想問你 你係5係好窮 爆完1個又1個 冇錢冇點就去搶 冇事同你認親認戚 有事就賴係個妹做 好好笑牙 老公多到成個彩都係xd 跟住吾洗問 又係1個個俾你騙晒啦 冰冰 本身我吾想講你 不過 我睇5過眼了 以前識你以為你好人 e+睇到你ga真面目啦 笑笑笑笑笑笑笑笑笑:-v)好好笑啦--
回復 支持 反對

回復 18# SteRy_Q.RaY

sor.龍D人唔放ac嫁.正一傻瓜
回復 支持 反對

人手升多快過你啦-,-110lv好銀勁咩-,-系到哂命9.9
回復 支持 反對

小學雞正牙0.0冰冰公主你係._.打得好打得妙a.a
回復 支持 反對

本人正式唔玩本oline
回復 支持 反對

好耶!最好以後5好番來
回復 支持 反對