打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] GAMEONE 無恥,一起去信消委會告佢啦!

GAMEONE無恥,你們自己商城標錯價,就要無理扣留玩家帳號?標錯商城貨品價,係你地自己責任吧?自己不思進取,就借口攪玩家帳號?我玩咗咁耐ONLINE GAME,從來無一間公司的GM會知玩家帳號的ID同PW.GM也唔會ON咗玩家的帳號!只有你地呢間公司咁無恥,隨便ON咗玩家帳!你地的行為,同強搶有無分別呢?你地幾時先會還返啲帳號俾我地?我要知係幾月幾日,幾點會有!Gameone對玩家的無誠意同不尊重真係無恥!

對呢啲咁無恥的又不付責任的公司,大家一於集體去消委會告佢啦!
按此LINK,在網上向消委會投訴

也去HKGIA 香港遊戲產業協會投訴GAMEONE吧!
HKGIA 香港遊戲產業協會

仲有東方日報的網上爆料區!

http://ireport1.on.cc/p/b5/web/SubmitPage.jsp

香港警務處商業罪案調查科,防止科技罪案組
香港灣仔軍器廠街一號警察總部大樓二十二樓
聯絡人:
主管: 防止科技罪案小組高級督察
副主管: 防止科技罪案小組警長   
電郵: cpu-tcd@police.gov.hk
TEL: 2860 5012  FAX: 2328 7128
回復

如果過都2.3日 在唔解封到不如將這件事搞大它(上埋報紙最好)

就如樓上所說    
你們自己商城標錯價,就要無理扣留玩家帳號?標錯商城貨品價,係你地自己責任吧?自己不思進取,就借口攪玩家帳號?

已經封左2日啦
回復 支持 反對