打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 48# 神乂怒火

但其他玩家冇話要AG 姐個BUG都應該唔會點阻到佢地 應該可以玩落去(個檔我小玩所以我唔知有咩問題)
回復 支持 反對

回復 50# 神乂怒火

正常係玩家知會場主
再由場主決定a唔ag sosad
而果個bug係1p隻兵行去某地方有資- -
我就真係唔明佢點知
回復 支持 反對

同埋果個bug 點cut圖 = = 除非全地圖
回復 支持 反對

回復 54# 八行書

所以我就一直唔知點解map佢會知sosad
回復 支持 反對

29版主 你封左我一個ac , 我仲有千千萬萬個ac , 封到你手軟!!!!!
回復 支持 反對

回復 57# 衰仔包@阿鋒

奶影太強了
不愧為我最尊敬既人(膠
回復 支持 反對

回復 57# 衰仔包@阿鋒
姐係佢有冇不滿都係一個小學雞= =

我睇完真係笑左- -
回復 支持 反對

回復 59# pca-002021

哦
回復 支持 反對

map哥哥..
....
衰仔包@阿鋒 發表於 8-4-2010 17:31

某某人pm比我 看來我只好再來一次了

回junyangchen001:
請善用aokts

post既素質上升了 看來我又要升lv來玩玩了
回某人:
你好 既然你咁比面叫我map哥哥 咁請容許我叫你一聲"鋒弟弟"吧

意思不同
"對號入座你都可以打左做對號入坐..."
我指的"對號入坐"的意思是 對住號碼及入場券而坐下
簡單來說 這是比喻
和你所說"對號入座"的字眼略有不同

比喻用得不錯
"1個小朋友入到課室 : 各位小朋友你地好"
某人要係課室先聽到我講你地好 咁我再同你講一次 你好 大家好
我真係懷疑你到底有無資格去懷疑我到底有無資格去話人地係小朋友
咁樣 你算是自打嘴巴嗎? 還是你的比喻有錯? 定係暗示大家(包括你)都係小朋友?

"你會有咩反應?"
如上 你又會有咩反應

邏輯錯誤1之訴諸無知
"但你沒有必要去回覆這回帖 你回覆就代表了你不贊同我的意見"
為何我回覆了就代表不贊同你的意見?

以偏概全謬誤
"而你不贊同就代表你的看法代表了全香港各小學雞的觀點"
我一個人可以代表所有人嗎?

定義錯誤
"你根本就是1個文盲..1個語文能力差的小朋友 1個小學雞.."
按 聯合國 的新定義,文盲包括三類人:
不能讀書識字的人,這是傳統意義上的文盲;
不能識別現代社會符號的人;
不能使用 計算機 進行學習、交流和管理的人。
我可以肯定 我3樣都冇
多謝你 我又學到野

邏輯錯誤2 之訴諸無知
"假如你沒有不滿就正正代表你根本就是1個小學雞..小朋友
假如你看完後有所不滿也正正代表你是1個文盲..你語文能力差..你是1個小學雞.."
沒有不滿就=小學雞,小朋友?

邏輯錯誤3之訴諸無知
"謝謝你的努力觀看這回帖但你沒有必要去回覆這回帖"
唔想再解 比題你地練下

邏輯錯誤4之一廂情願
"總而言之... 你根本就是1個文盲..1個語文能力差的小朋友 1個小學雞.."
以自己單方面的想法作為論證根據

邏輯和 IQ,數學是有很大的關係
請好好善用你的大腦

用大紅字嗎? 我也用好了
"雖然我無權干涉你 但狗捉老鼠未免不妥吧!"

回pca-002021:
"姐係佢有冇不滿"都係"一個小學雞"
請善用你的分析能力

回怒火:
雖然我不認識你 但見到你咁幫我 多謝你!

無論如何 再嘈落去都係冇結果
某某人 咪再pm黎煩我啦
回復 支持 反對