打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我有一團火..

因為火都黎埋..點解咁講..

守護之星封左3日IP...一粒聲都無..台灣D人就開開心心咁玩..神神化化咁沖等..

香港人就呆呆滯滯係到等..等..直到夜深...都係得個等字..好似隻GAME無香港份咁..真係忍唔住想X一聲..

買左點又好無買點既都..都已經令好多玩家十分不快..咁既GAME咁既開頭咁既服務....唉..

題外話..... 連諗住等埋今日劍狐公測..

點知都重係封IP...點解係都要封海外IP..

點解D人食飽飯無屎柯....

想打機都咁難........各大遊戲商都想自已既GAME有人氣想多D人玩..但有時做出黎既野似趕客同掠水多D.....

真係真的如此重量不重質嗎..?!  如果係咁投資咁多次出黎係搵錢定係為玩家..?!
回復

兄台~~~我果篇post同你都有共同想法~~~而家實在令神人共憤,我特別鐘意兄台果句,搞到隻game好似無香港咁~~而事實上佢亦都無解釋封ip事宜or解封時間,令所有人都覺得佢根本就無諗過要搞番好個ser,開番ser,解番封等等~~實情一句:我們被騙了.........><[[onion_24]]
回復 支持 反對

唉...無一間代理有良心的..扼殺哂所有想打好GAME既人既心...

攪到我都唔知玩咩GAME好而家~
回復 支持 反對

要分清楚

一個拎左台港澳代理 封 港澳IP既代理(紅心今次就係咁...)

另一個係無拎海外代理 封海外IP(好正常既做法...)
回復 支持 反對

-_-總之冇得玩心裡很不服
回復 支持 反對

要分清楚

一個拎左台港澳代理 封 港澳IP既代理(紅心今次就係咁...)

另一個係無拎海外代理 封海外IP(好正常既做法...)
abcpeach 發表於 28-1-2010 14:10

如何分清楚結果都係無得玩.....

唉.

好GAME就無香港人份嗎..?!
回復 支持 反對