打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 是公測了對吧?

唔係星空都唔知有呢間野= ="...
名氣咁低~品質又差~都唔知點解會代理到...失望失望~"~
風之算 發表於 22-12-2009 16:01

喔一 一個 而又成日見既   錢 字     =   =
回復 支持 反對

反正都係星空想賺快錢先至選錯公司囉
回復 支持 反對

唔會下化= =~俾小小智商~搵小小相關資料都知..
呢間係一間無名氣~品質差既代理商~"~點睇都唔會多得去邊啦d錢囧..
講奮身想反身...我就真係唔見u1有做過d咩可以讚= ="~
唔知係開發商俾人收買左定有咩人際關係= =((((賤賣?
定係u1係之前搵左好多呢?.......
但比著一個正常小小既開發商都唔會做出咁大既失誤下化....
將心比心~大家放自己上開發商個位~想搵人代理大家會念到咩?..
u1我就真係第一次聽~不過佢都出名嫁啦~搞垮哂...用小幾多廣告費..
ps:可能口氣有d唔好~"~但絕對係因為星空((((心情極差..請多多見諒
回復 支持 反對

公測 下載左個主程式又更新唔到 唔知想點
回復 支持 反對

爛橙 同 雲起都比佢好啦下話= = 人地至少比較準時做野~ 係就係食錢左d 同埋 好少理外掛~ 不過又有邊幾間代理可以做到10全10美~omg 係就係唔錯 不過d野都幾貴 同埋 代理ge game冇咁大路~
回復 支持 反對

爛橙 同 雲起都比佢好啦下話= = 人地至少比較準時做野~ 係就係食錢左d 同埋 好少理外掛~ 不過又有邊幾間代理可以做到10全10美~omg 係就係唔錯 不過d野都幾貴 同埋 代理ge game冇咁大路~ ...
天辰 發表於 22-12-2009 17:54

我覺得雲起都應該汁._."u1值頭唔汁唔得 -戲谷都係衰格公司= =
中華網龍=無敵(呃錢果方面)唔汁對大家唔住-3-(無敵福袋~太強)
回復 支持 反對