查看: 3862|回復: 20
收起左側

[問題疑難] 新手玩game一問

我而家係16lv既槍兵(五段)
究竟點賺錢 完全唔夠錢用

入去npc(擁離)好煩
d黃巾兵好煩  成日追住打  搞到未入去都冇左3/4血

要次次都每隻每隻打入去
仲有 我五段槍兵 點解專精加唔到既?點先加到?

仲有 如果想重玩  再用槍?定係劍?

粗字為最主要重點  其他都想你地解答
回復

做重複任搵錢,如果重玩就玩槍兵
回復 支持 反對

做重複任搵錢,如果重玩就玩槍兵
夢夢豬 發表於 6-12-2009 15:06

我見酒館d任務 比歷練 同埋 該地錢幣(唔係金銀銅@@)  咁姐係點
回復 支持 反對

我見酒館d任務 比歷練 同埋 該地錢幣(唔係金銀銅@@)  咁姐係點
咖啡或茶~ 發表於 6-12-2009 15:08

酒館個d錢幣係比你買酒館d裝,唔係金銀銅個d
回復 支持 反對

搵錢:可以做主線任/買點換金元寶買一d好貨放出去(九ser可以放不過價錢就睇個商點(一個香木都有50金以上
比黃巾兵個度.....你可以上d山路行去..或者該意避開d怪
而家槍劍刀唔係主流......主流係盾戟爪或更多
回復 支持 反對

岩岩入左董卓宮殿尋寶   點解開開下d寶箱 又話咩冇工具既
回復 支持 反對

如果想重玩,強烈建議用盾
lv 10學左「狂甲」後,被怪打可以回血添
就算唔鍾意用盾,都可以高level後轉武器,好方便

另外,可以搵個高level的做師父~
回復 支持 反對

http://chibi.wanmei.com/event/20 ... 0055002050052000000
槍專精

至於點賺錢... 你低 level 比較難賺...
或者開個分身做主線任@@
當然,去多D ser 9長安留意下
回復 支持 反對

http://chibi.wanmei.com/event/200807/simulator/spear.html?500055203545110055002050052000000
槍專精

至於點賺錢... 你低 level 比較難賺...
或者開個分身做主線任@@
當然,去多D ser 9長安留意下 ...
Quentin~ 發表於 6-12-2009 23:02

多謝你的網頁

另外想問梁昭係邊?點拎工資?
回復 支持 反對

出去收1玉..新手夠你玩好耐..
1玉=6-7蚊hkd
回復 支持 反對