打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 掛木場又有問題 ~

琴晚我掛左一晚 木場 , 今朝發現有兩個問題出現...[[onion_43]]

1.個人物掛到中途係汁地上寶箱(武道之卷)既時候,維持左彎腰個動作,要我手動後先ok番..間接令我掛少左好多經...

2.另外我發現中途 ((( 15個    武道之卷   消失了
                        獲得  5 點  活力值  )))        冇左獲得幾萬經驗值果句既 ???!! [[onion_43]]
回復

第一個問題:我都經常出現 掛得耐就好似你咁 我都唔知點解 >等高手答
第2個問題:each day 掛多過6小時 就會拎活力instead of 直接拎經驗值
                    活力係用離做任果時扣 最後都係+經驗值ga ja ~

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
無名方士 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

掛木人我以前好小話成日要自己手動汁,不過有時都會出現呢個情況。
回復 支持 反對

2# 諾﹏諾 首先多謝兩位解答

第二個問題果度,我頭先試過用聚靈石之後打野計過,5活力值換到既經少過果幾萬經好多,幾十活力先有幾萬經...不過無辦法啦...[[onion_43]]

第一個問題果度,希望版主或GM盡快回報官方高層搞搞佢,如果唔係對玩家好唔公平....搞到d玩家成日蝕晒d經[[onion_43]]
回復 支持 反對

版主歸版主,GM歸GM,不是同一工作的

版主是無權力去做搞

儲活力值愈少,換取額外經驗值就愈少
回復 支持 反對

相信第2個問題有人答左你..
但用聚靈石倒不如用活力交鯉魚會有更多經驗,試試看吧
回復 支持 反對