查看: 2641|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 副本文結果幾時有/.\?

如題~~  gm=-=" 上2星期 密你話..整緊 差最後一個人名..
11月啦=-=  幾時先有嫁..??
回復

有講11月幾號嗎?無講你急乜,11月都未完,岩岩先開始:lol
回復 支持 反對

有講11月幾號嗎?無講你急乜,11月都未完,岩岩先開始:lol
問題一個 發表於 2-11-2009 19:19

5該你留意下官網 先話我好5好急=-=  佢官網係9月30號出公告嫁囉...唔該..
耐到連樂古都del左個po啦=-="  公告都種未出  有份打文果d轉手又有
5玩又有~"~
回復 支持 反對

5該你留意下官網 先話我好5好急=-=  佢官網係9月30號出公告嫁囉...唔該..
諸葛謹 發表於 2009-11-2 22:43

無言,你自已都講左話2個禮拜前密GM,而佢又話整緊......

咁你自已又無睇到活動規則第8條同第10條,自已睇

咁橘子都有權改期啦
回復 支持 反對

無言,你自已都講左話2個禮拜前密GM,而佢又話整緊......

咁你自已又無睇到活動規則第8條同第10條,自已睇

咁橘子都有權改期啦
問題一個 發表於 2-11-2009 22:49

改期都有個日子嫁喎...佢9月30出唔到公告有無話遲d講?
有無話改到幾時?  我係2個星期問左1次  過半個月黎問多次
有咩問題?

==好大個問題就係..我10月1,2號問左一次 幾時出..果陣先話大gm"睇緊"
正常公告已經 出左..但佢果時先睇緊

送緊閃果時問..佢話要攪好送閃活動...周年活動完左先再攪(之前已經睇左)

對上2星期問...gm就話..""差最後一個名"" =-= 已經睇好哂  評好哂分..
咁點解2星期後..種未有哩~"~ 送野還送野丫..佢講左排名先都好丫
回復 支持 反對

改期都有個日子嫁喎...佢9月30出唔到公告有無話遲d講?
有無話改到幾時?  我係2個星期問左1次  過半個月黎問多次
有咩問題?

==好大個問題就係..我10月1,2號問左一次 幾時出..果陣先話大gm"睇緊"
正常公告已經 出左 ...
諸葛謹 發表於 2009-11-2 22:53

你問黎問去都無用,GM唔會答「延期」或類似答案,剩會搵籍口答整緊,睇緊........

如果延遲公佈話都唔會出公告(橘子處理手法[[onion_10]] ),同埋活動又無寫話會如果延遲就公佈延遲日期
回復 支持 反對

說話又5係咁嫁講喎
學校無EXAM 學生又5會返屋企溫得咁勁
有個人係到吹下..比GM知道係有哩個活動..有人係到等緊=-=
回復 支持 反對

團長,我真係"配"服你D耐性[[onion_67]][[onion_10]]
回復 支持 反對

d gm擺到明冇左回事啦[[onion_36]]
回復 支持 反對

赤壁GM質素咁高
點會記得呢d野
回復 支持 反對