打印 上一主題 下一主題
收起左側

恆板主 大家覺得這個板主如何? 大家討論一下

關閉 [複製鏈接]
其實樓主係邊個大家心照心照 開個阿2 你估人地會惗住你係一哥咩 發下夢好喇 恆唔係完美 不過10分都有9分既[[onion_51]] ps 天失你冇朋友可以叫我幫你[[onion_56]]**沖涼先 一陣再回 ...
kaiting 發表於 18-9-2009 18:44

而係 有時 d 討論 就好似 呢個咁 冇乜 可以再討論既地方.. 但係又有d野想補充一下。 -___-
回復 支持 反對

28# 美乳周秀娜

haa xd  
我覺得好好笑呀你講d=v=..
回復 支持 反對

恆哥 做事工私分明!?   吾係掛--.--
D人一講南SER女神 佢就關POST
都吾佢地兩個係咪有路!
美乳周秀娜 發表於 18-9-2009 18:44
你的說話令我大開眼介 哭笑不能 我想要點樣答你呢= =有d不良意識既野唔關post 恆個腦就有問題 果d咁既不良意識你咁支持既
回復 支持 反對

[[onion_39]]支持板主
回復 支持 反對

老實講我好少上樂古發帖及留言
但剛剛發了一問題"E+玩得未"
便比版主處分
經過我和版主多次pm後
才發覺有一用"普通帖"所發的新規
不是頂置 不是在第一版
版規視作普通帖??
試問剛上樂古的我或其他人點知呢?
係多次密版主中
我詳細客氣的問
版主只求其簡單的回
有一回覆,版主 恆 說:我好懶.自己入紅色梗個帖睇得唔得..
我少上來不會對大家給版主評分
但我個人來說實在有保留
回復 支持 反對

十分十卜恆哥 佢公私分明 完全唔覺得佢做野冇道理
kaiting 發表於 18-9-2009 18:29

『完全唔覺得佢做野冇道理』坦白講,真係見人見智喇!
遠嘅唔講,就講返呢兩日。呢兩日大家玩唔到,或多或少有不滿係可以理解嘅!
咁喺樂古出post,了解情況發洩吓都係人之常情。
當然,違規嘅post版主盡佢職責去處理,係值得表楊!佢唔想人亂開post亦都可以理解!
但係我一返嚟,發覺連尋日出嘅post已經俾人刪咗喇!
如果喺版主出個集中討論post後再出嘅同類post刪我都仲可以理解。
不過連之前嘅post都刪就覺得有啲問題喇!如果之前有講過唔可以出死ser嘅post都話啫!
哦,今日出個post話唔準再出,咁就連過去咗嘅都要清算埋?真係笑咗出嚟!
啲發帖數本人都唔志在,刪咗?由佢囉!
回復 支持 反對

『完全唔覺得佢做野冇道理』坦白講,真係見人見智喇!
遠嘅唔講,就講返呢兩日。呢兩日大家玩唔到,或多或少有不滿係可以理解嘅!
咁喺樂古出post,了解情況發洩吓都係人之常情。
當然,違規嘅post版主盡佢職責去處 ...
真天龍戰神 發表於 18-9-2009 19:15
唔係秋後算帳,一開始係置頂的抱怨區我都寫好左..只係我個時做唔到
回復 支持 反對

恆哥 做事工私分明!?   吾係掛--.--
D人一講南SER女神 佢就關POST
都吾佢地兩個係咪有路!
美乳周秀娜 發表於 18-9-2009 18:44
個個帖係侮辱緊 梓欣 呢位會員.

所以關
回復 支持 反對

扣分可謂事少
版主咁樣設版規
一定多人中
最後還用1個懶字
令我覺版主設新版規
好似要行使權利
給1個大顯身手的機會自己
會不會過火少許?
回復 支持 反對

老實講我好少上樂古發帖及留言
但剛剛發了一問題"E+玩得未"
便比版主處分
經過我和版主多次pm後
才發覺有一用"普通帖"所發的新規
不是頂置 不是在第一版
版規視作普通帖??
試問剛上樂古的我或其他人點知呢?
係多次密版主中
我詳細客氣的問
版主只求其簡單的回
有一回覆,版主 恆 說:我好懶.自己入紅色梗個帖睇得唔得..
我少上來不會對大家給版主評分
但我個人來說實在有保留

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
恆- -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對