查看: 5319|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

原來Heart ser d admin亂ban人可以亂到咁

話說頭先玩heart刀仔ser,
我就玩玩玩, 然後玩玩下, 後面有個人叫Ng[Hei]既人頂住我, 果到唔係橋黎,
佢頂住我, 好彩我後尾都殺到果個人, 我就同Ng[Hei]講, 阻乜野呀食*啦,
然後有人話ban, 後尾都冇ban既, 我諗係個admin神智不清, 佢叫做AS,
然後果位懶正義既人KeN話:仲唔ban佢?AS ban佢啦,
跟住AS話:who
佢就話:TS3
大佬, 咩事呀? 本身個admin都冇ban我, 就係俾個KeN講一講就ban,
我諗係admin以為我後尾講左粗口, 但其實根本就冇, 果個KeN就係到老屈,
其實我都唔知乜事, 我諗住講:乜事呀, 食*都ban?
後尾已經比人即時ban左, 仲有個人話食*係人身攻擊,
我就想問下咁多位, 究竟食*算唔算人身攻擊先

同埋如果heart ser場主見到呢篇野, 就麻煩唔好再叫你地班admin亂ban人,
連最簡單既6+1都唔比講, 其實真係好冇自由,
大佬話人地阿媽祖宗十八代就話姐,
連食*都要ban?

仲有琴日同前日, 有個開場既人係hlds入面,
將一個人變成透明, 根本就玩唔到,
然後又成日將人發光, 一時就半透明,
本身Heart ser都唔係咁, 係開場果個人既問題?

P.S.我叫Write chess
回復

算la...
heart好小人玩
回復 支持 反對

我個人認為heart不是好小人玩..另外,我認為你所說的食x是人身攻擊,已有足夠既原因去ban你
回復 支持 反對

heart d人不嬲都係人多哈人小架啦,何況咁多人識heart ser d [admin]
係入面比人玩,比人串正常,你比人ban唔多出奇,比我[唔會入去玩]囉!!!!<<<<[我話GE]
回復 支持 反對

我今日都因為講食x 比人ban 左
回復 支持 反對

抵你啦白痴仔

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
守衛~朗 -4 注意字眼

查看全部評分

回復 支持 反對

上面個位咁威??咁串- -??
回復 支持 反對

又如何呀?唔比串架?你大哂?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

唔係佢大哂
冇人話唔比你
話你串only
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
白棋兄
heart 根本同自己初音一樣
班0n* admin 一唔順眼
小則15分鐘 大則以為唔使入
依家都搵唔到咩好server玩
回復 支持 反對

黑SER我入得多不過我唔覺有咩唔好
回復 支持 反對