查看: 3275|回復: 10
收起左側

轉彎同挑機幾問

關閉 [複製鏈接]
我玩左dx一排,但係都係好廢
請問有冇高手教我轉灣果陣幾時落波,轉灣前定灣心???
我幾次同人挑機都係輸衝點前果個灣
岩岩同人挑完機,次次都輸
但係我同佢打同一隻鬼時我又win得好輕鬆,人地又係緊緊win
有時同人地兩個一齊挑,一開波人地兩個一齊夾我,有冇辦法可以甩到佢地??
回復

其實....轉灣幾時落波無咩所謂....
有d人鍾意出灣落,有d鍾意入灣落....分別唔大~

同人挑機輸最後個灣係正常~因為個個都係最後個灣先全力攻上黎~
因為攻到你就無得追~

打鬼比人輕鬆....只能話你本身線位好~
但係挑機線位太好未必好事~因為你封唔到位~
人地一插落你內灣你就彈開左....

如果同時俾人左右夾的話,唯一可以做既就係左右亂扭=_=!!
回復 支持 反對

=.=簡單d黎講 玩多灣的場 最好就唔好排第1- -...

我多數做左第1 都會放油比人過左先-.- 再最後果個灣先插入去..
回復 支持 反對

=.=簡單d黎講 玩多灣的場 最好就唔好排第1- -...

我多數做左第1 都會放油比人過左先-.- 再最後果個灣先插入去..
〝肥路=] 發表於 19-7-2009 14:53

你識守第唔第一無分別....
做左第一的話,咪撞灣心封灣囉~
做唔到第一既咪插人內灣囉~
回復 支持 反對

=.= 我拎evo9 識過封灣心 人地r32 都一樣推得開我
回復 支持 反對

=.= 我拎evo9 識過封灣心 人地r32 都一樣推得開我
〝肥路=] 發表於 27-7-2009 17:51

r32真係無計....
攻擊力奇高....不過車身硬度係無= =!!
特別係用shortgun既r32~
回復 支持 反對

专业办理大学毕业证;本科毕业证QQ785424638 手机15889407881

杭州办证刻章QQ785424638专业办理户口簿,身份证,营业执照正副本杭州办证刻章QQ785424638专业办理户口簿,身份证,营业执照正副本杭州办证刻章13762814422QQ1163332361专业办理大学毕业证,本科毕业证,专科毕业证深圳办证刻章15889407881QQ785424638专业办理大学毕业证,本科毕业证,专科毕业证
回復 支持 反對

玩多d山路,=0=
回復 支持 反對

其實....轉灣幾時落波無咩所謂....
有d人鍾意出灣落,有d鍾意入灣落....分別唔大~

同人挑機輸最後個灣係正常~因為個個都係最後個灣先全力攻上黎~
因為攻到你就無得追~

打鬼比人輕鬆....只能話你本身線位好~
但係挑 ...
當明尼克 發表於 16-7-2009 10:58

有d紅灣..我自己鍾意就到灣位落波,放油佢駛入去..會唔會唔係咁好..
因為都未失速就落波-,-"
回復 支持 反對

有d紅灣..我自己鍾意就到灣位落波,放油佢駛入去..會唔會唔係咁好..
因為都未失速就落波-,-"
Fai★ 發表於 9-9-2009 18:56

你線位岩,入灣落同出灣落都係一樣~
回復 支持 反對