收起左側

本人全灣岸3DX車陣(已更新次序)

關閉 [複製鏈接]
37# 18228484

咁又點呢?我30
~恐懼~ 發表於 18-6-2009 22:30

-3-
覺得佢貴左D...
But好彩有價講...XDD
回復 支持 反對

35# 18228484

雖然我冇8仔,但我fd部8仔都係用c set,第2個車頭蓋子彈鏡,淨係條鈴唔同,我睇佢玩架車幾好
帶頭果陣好輕鬆,d火好似係5000km先升一次火
無雙亂舞 發表於 19-6-2009 07:05

入灣,過灣都幾好
但系最衰就系加速
加速超慢呀...
回復 支持 反對

用9代喇 !!!  大熱
回復 支持 反對

用9代喇 !!!  大熱
家樂仔 發表於 19-6-2009 07:48 PM

依家係z34^^
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

40# 無雙亂舞

點有問題法先
~恐懼~ 發表於 20-6-2009 12:06 AM

d例子1個都夠你著
2個月前到我上英皇10幾樓到打機,我比張五十蚊佢諗住換廿蚊一蚊,我果時有做手勢仲有出聲,我唔知佢地天生數學奇才定係智障,我比錢佢,佢比d1蚊我,我接左d後放落褲袋,跟住佢找錢,但係佢就找得十蚊比我,跟住我就同佢講啦,話我岩岩比50蚊你架喎,跟住佢就下?? 做咩?? 下?? 跟住我大聲小小同佢講話你找錯錢呀,跟住佢拎返張十蚊我而為佢知,點知竟然話找多左,跟住我講我岩岩比張50蚊你,跟住佢開始發顛啦佢:我睇住你比$20我架喎 ,跟住我: 你有冇搞撚錯? 我明明比綠色既50蚊你wo 跟住佢就開始打開個櫃桶,拿d錢出黎數數數,數左好撚耐,其間有兩個場務走埋黎同入去問咩事,跟住其中一個叫我走過d先,佢地要做生意,我果陣後面有幾個人排緊隊,咁我都行開d先,都算,我等,隔左陣,個場務隔住個玻璃問我:,你夠唔夠16歲先?  佢之前講野d態度都好撚衰,佢問果下我真係有d火,態度都係其次,問題係佢句野個先字
我:我愛你媽媽呀,唔夠16歲你就可以搶錢呀依家? 之後佢話姐係唔夠啦 之後佢問我拿身份証比佢睇
我死唔比,佢住佢出埋黎同另1個行埋我到,喂喂喂,話拿拿聲啦,依到唔比16歲以下入黎架,又話叫sir黎架啦,跟住我話你找返岩數比我先呀,唔係到時我搵阿sir黎啦,跟住大家無講野係到企,果時我有個fd早過我唱錢已經去左打3dx打左兩場見我未過去就過黎睇下咩事,黎到我同佢話依到d收銀on99,跟住個場務問埋我個fd拿身份証,跟住我個fd比左佢睇夠既,跟住就話,你呢,快d啦,搞事呀你,之後個收銀終於都數完,佢話係找錯左,第二句就係你好快d走啦,跟住我大聲話,走乜撚野,依家我唔夠16歲咩,之後先拿身份証出黎,去到依到佢都無為找錯錢say sorry,仲有一直都好撚串同埋兩個場務,之後我唔撚鋸一鳩唱埋果三十蚊,即黑拿住d一蚊唔撚玩,走去天天打.
回復 支持 反對

佢有潛意識識找錢就知佢自己找錯錢啦,唔係點會比得20蚊1仔我再找10蚊比我,我比30蚊子佢?,真係ok on9
仲要衰撚到去話我比張20蚊佢
回復 支持 反對

z34 打直路就得    9代都係無敵-,-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

幾好幾好~~~唔錯唔錯!!!
D車好多火~~
回復 支持 反對