打印 上一主題 下一主題
收起左側

唔知 我架 e9 咁set 夠唔夠玩對戰呢@@?

關閉 [複製鏈接]
星軨 - 加速快,甩,轉灣失速大.
果個硬度根本係SET C的..57F 只有少少..
另外,硬度差唔多呢個只不過你用錯軨去試.
碳纖的確唔好,但可考慮跟色有孔
GT WING 同3D WING 速度方面只係差少少,,..只有硬度有明顯分別
軨方 ...
harry-chan111 發表於 22-5-2009 15:56

硬度又會係set c既....
我轉左set a個硬度一樣點解釋??
唔通set a同set c硬度一樣??咪玩啦....囧
57F果d可以話唔係要佢硬度....而係要佢操控性....
唔係玩夾車....而係玩閘車!!
57F玩閘車係一流....其他鈴玩閘車好易令自己炒....
但係57F個操控性高可以轉番轉頭....

不過聽你咁講RS....有d驚喎....事關真係未試RS....
咁邊條鈴可以令e9快d呀....
回復 支持 反對

硬度又會係set c既....
我轉左set a個硬度一樣點解釋??
唔通set a同set c硬度一樣??咪玩啦....囧
57F果d可以話唔係要佢硬度....而係要佢操控性....
唔係玩夾車....而係玩閘車!!
57F玩閘車係一流....其他鈴玩閘車好 ...
當明尼克 發表於 23-5-2009 09:55 AM

神軨RC II
試完包你話正
我用緊:
SET A + RC II + GT WING + 跟色有孔 + 原鏡
回復 支持 反對

神軨RC II
試完包你話正
我用緊:
SET A + RC II + GT WING + 跟色有孔 + 原鏡
harry-chan111 發表於 23-5-2009 10:01

RC II....
平均鈴一條....
之前用過....效果好差....
硬度同速度都只係一般....
回復 支持 反對

RC II....
平均鈴一條....
之前用過....效果好差....
硬度同速度都只係一般....
當明尼克 發表於 24-5-2009 09:30 AM

點會呀-,-
神手推介的-,-
無一條軨可以極硬+爆速..,沒有完美的
回復 支持 反對

點會呀-,-
神手推介的-,-
無一條軨可以極硬+爆速..,沒有完美的
harry-chan111 發表於 24-5-2009 10:28

正因為無鈴可以極硬+爆速....
所以先要擇偏向硬定係偏向快....
RC II正正就係正中間55波....
變左唔硬又唔快....

無論人地玩咩車,偏向硬既車就可以屈你硬度....
偏向快既速就可以屈你車速....囧

好聽一句萬能....難聽一句無樣惦就係呢d....
我個人對住呢d setting真係唔識玩....
回復 支持 反對

其實- - 個個人對 setting都唔同姐~"~...

鈴 好轉 加速快 唔太甩 有邊隻好介紹??..
回復 支持 反對

其實- - 個個人對 setting都唔同姐~"~...

鈴 好轉 加速快 唔太甩 有邊隻好介紹??..
〝肥路=] 發表於 27-5-2009 14:16

唯一接近既....
咪3爪囉....囧
回復 支持 反對

3爪同mg段 邊個 後追比較快@@? 同埋架車撞左邊個鈴轉速會快?
回復 支持 反對

3爪同mg段 邊個 後追比較快@@? 同埋架車撞左邊個鈴轉速會快?
〝肥路=] 發表於 31-5-2009 13:57

當然係3爪啦....
mg鍛得個硬字~
回復 支持 反對

琴日試完3爪 同3d wing...覺得 好似冇咩分別咁..改gt wing我驚過灣唔夠硬同甩--
回復 支持 反對