打印 上一主題 下一主題
收起左側

你們覺得買l4d正版的好處在那?

關閉 [複製鏈接]
6# hang1994  

我玩老番的..
暴走可樂 發表於 25-4-2009 10:20

其實而家都無咩分別....
反正最新版都已經出左破解版....囧
回復 支持 反對

正版好處:1.更新後可以自動更新,即試新野,唔洗好似破解版上網dl破解版
             2.可以入steam server..不需要用vlan
             3.破解版有一定既風險..正版就絕對安全..唔會令你壞電腦..
             4.玩家技術水平比破解版高好多...同有品好多..因為破解版既人一做完感染者..轉左人..就再轉感染者..有D仲玩完感染者走場....vLan有得你睇- -
             5.合作性同破解版差得遠...破解版既人闊佬懶理亂衝為先...絕不會著重teamwork呢樣野
             6.有得計成就~比你回味下..同有目標咁玩隻game..破解版做完成就都唔會計..冇癮

其實仲有好多好處..講都講唔晒
而本人都係玩正版的..都覺得買呢隻game兩百幾蚊係值得..
回復 支持 反對

正版好處:1.更新後可以自動更新,即試新野,唔洗好似破解版上網dl破解版
             3.破解版有一定既風險..正版就絕對安全..唔會令你壞電腦..
             4.玩 ...
卍呀然∮ 發表於 25-4-2009 19:58

你講d野好多都係個人問題=.=!!
根本唔能夠肯定正版無人係咁~
回復 支持 反對

就係唔係上網down更新
麻煩死了
回復 支持 反對

有得玩is 0k
回復 支持 反對

正呀 l4d
回復 支持 反對

等l4d 2出我到時玩
回復 支持 反對

gd game!!!
回復 支持 反對

4.玩 ...
卍呀然∮ 發表於 25-4-2009 19:58

我玩老翻的
1.即試新野同上網dl破解既日子相差唔遠,無需為依樣而驕傲,還掂d人破解都係破解一兩日而已
2.steam ser同vlan ser有分別嗎?一樣都係玩人開既場
3.破解有甚麼風險?更新到玩唔到?人地vlan咪又係搞掂左d問題,壞電腦既機率又唔高,除非係廢機
4.點解你認為正版玩家既技術高d,大家都係人,比得起錢買game既人個d人品一定好?
5.同第4條答案差唔多,比得起錢就一定會著重teamwork?玩依d game當然要以自己性命行先,人不為己,天誅地滅,你會為左一個唔識既人而死/受傷?
6.成就有咩用?vlan有人話成就可以令自己覺得威,除非威之外仲有咩實用價值?唔好為成就而花時間吧,沒用的
回復 支持 反對

好處 唔想下載,唔想晒時間掛機-.-
回復 支持 反對