收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

樂古帳號:。小索。
台彩角色:。小索。
我的心聲:雖然台彩離我而去已二百幾日,但係我日日"都好懷念台彩惜日的風彩,同埋我的朋友=[[亦有好多玩玩下無on ge人
我覺得韓彩與台彩有很大的分別喲.......:"
影圖回憶:

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
kit06 + 40 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

..。・゚・(つД`)・゚・。...<台彩的圖我很久就刪了,看到這活動好想哭
回復 支持 反對

樂古帳號:☆佩佩★
台彩角色:╭☆佩佩★
我的心聲:我都玩左台彩好耐~耐到都唔記得自己由幾時開始玩

最鍾意就係玩雪>w<
                 最驚就係要同人打=.="
                 就算真係要打人~我多數玩爆魔=.="
                 個時每日都會on彩虹~玩一場雪有時可以玩幾粒鐘@@
                 但係一d都唔覺得悶~因為有一大班朋友一齊玩>w<
                 真係好後悔當時唔影多d相~.~
                 我個花名仙貝係婆婆幫我改>w<
                 唔知婆婆佢依家點呢......
影圖回憶

公會成員已經得9個=.="

依張係佩佩同哥哥ge唯一一張合照.....

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:
台彩角色:
我的心聲:

唉...好掛住台彩呀,,,[[bao_13]]
就算我轉左咩GAME...都仲好想玩返!!!
因為始終都係我最鍾意既一隻online
又係靠裝靠技術既game,雖然我地成日話人地台狗...等等..
但都嘈得好有樂趣!!!

但係...呢家想嘈都沒機會了!!!!
我們現在只能變成回憶!!!不能再想像...但願台彩重現。[[bao_33]]
呢隻game不止係一隻最好玩既online,最巧合的是
我般家,換電腦,識到最好的朋友,都是開始玩彩虹的第一天..但是
現在般家,換電腦,最好的朋友,都是在彩虹消失的最後一天沒了!!!
不但能給我美好的回憶[[bao_28]],還能記下我這多年來的重大事情!!
彩虹冒險...這名字的彩虹,就如真實的彩虹一樣,到了看見的時候,就好像得到了
人生最好的時候[[bao_30]] ,但在消失時...你會感到很難受....[[onion_54]]
  希望台彩早日重現/建立一個新的港彩[[onion_48]]

影圖回憶

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:boby125
台彩角色:boby125
我的心聲:呢隻Game就算唔玩,拎黎吹水都唔錯-___-
影圖回憶

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:拳王洛奇
台彩帳號:拳王∞洛奇/yu986yu
我的心聲:現在中二,至小5開始跟朋友玩彩虹冒險,後來不足半年,朋友都退出江湖,跟彩虹三年了
風風雨雨經過不少,由低裝至勁裝,其中失敗過,記得土弓7係我自己合成的
其他都係用卡收番黎,
我每一開彩虹,就有一種感覺,帶我去左一個童真世界,彩虹真係一個好好,好好既online,
每日睇住自己d--F8,都好開心,即使自己d裝係廢定係勁,係戰場上既實力,我過去既朋友,師傅同徒弟都
多不勝數,一個我最好既朋友(你係幽靈)佢一年前退出啦,佢永遠都陪我出生入死,
e+,求求樓主一件事 你有佢消息嗎,半年彩虹冒險結束營業,彩虹玩家都好驚訝,就好似國家總統退下一樣
半年至e+都發過唔少既信件比猿人在線,都冇回應,
我就係等呢一日,等樓主你有所行動

我既裝
風999\劍 頂降

火999\杖 次降 火垂防2.5秒 29%
土999\丫次傷45% 土鞋 隱3秒 29%
水098\劍9頂傷 鞋  加6秒30%
16000水卡
各下技術還好  從不昆人
鐘意洗卡 去交流識朋友
鐘意隼,水男,查洛,露西,卡拉

sorry我冇留下自己既回憶  係我腦中永遠係到
如果有玩家有緣同我共同過 而有影下我的話 請放上網給我看
等我回憶一下童真既感覺
這次 同各位知心人講出心地話 有時發覺電腦上冇左彩虹
心裹有道氣..............有時其他online都唔想玩
我希望樓主你帶領我地d彩虹玩家有所行動,我希望可以為彩虹出番一分力

yahoo-jeff1c30@yahoo.com.hk
msn-jeff1c30@hotmail.com.hk

有我友人 (你係幽靈)消息 可以send比我
樓主:
   簽名會唔係幾實際,或者約d彩虹玩家出黎傾下傾下跟住下來做咩

彩虹玩家拳王∞洛奇致上---
回復 支持 反對

樂古帳號:∫桂×詩音﹢
台彩角色:‵°痕ξ﹢
我的心聲:我由小6便開始玩彩虹''直到上年中3..彩虹汁了...幾經辛苦賣掉的裝備..最後還是令大家一係所有''..快感謝我吧''     

以上都是爛gag...接著下來才是真正的心聲''
彩虹的完結..都在大家心中''留下一道強頑的遺憾....雖然已成過去...但大家心中留下深刻的回憶!!彩虹安息吧!!''
影圖回憶:

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:[望下左邊]
台彩角色:天羽.飛度
我的心聲:有了彩虹的日子是美好的,失去彩虹的日子是灰暗     的.預祝老周考到好的大學!
影圖回憶

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

nakuz名:呀晉
台彩名:俠家..晉        竹葉青        呀晉
心聲:我仲好記得當時沉迷彩虹ga程度,係咁買卡
係咁玩個王模式,又夜晚玩到天光,再訓覺
個種感覺,簡直不能形容
彩虹佢ga操作方法係即時操作,唔同其他game咁
就算3d game都唔可以同佢比呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
彩虹山左個一刻,除左我一直都有玩開ga cs之外
都冇game可以滿足到我了T^T^T^T^T^T
圖:我係冇F5的習慣.
彩虹冒險!!永遠在心中開著ser!!!
回復 支持 反對

樂古帳號:風鈴*~
台彩角色:〝風鈴* ,,etc
我的心聲:

中一時  在同學的介紹下接觸彩虹
直到暑假時才正式開始玩

當中玩雪最多  算是練到有點技術吧0x0  
然後開了1個玩雪公會*v* [[後改名為 暴風雪之夜
有時會打下任=] 不錯的說 ~ 亦熱愛死亡競技~~ 很刺激~!!
在彩虹中認識了很多fd子-3-'' 很愉快呢 ~

雖然彩已汁了一段日子...
但那些快樂回憶仍會留存在我心裡=]'

祝各位有錦繡前程!

影圖
回憶
fd子4人對外=]

打不可能的300任升lv =]]

用風女打火任05 =] 都打到卡*v*

有多幾張圖,, 有興趣就入去http://www.flickr.com/photos/37761363@N03/?saved=1

評分

查看全部評分

回復 支持 反對