打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

希望時裝可以交易xp
回復 支持 反對

我有龍貓妹妹蛋 幾時出個孵化器
快d出xd
回復 支持 反對

組隊可以多D人>3<
回復 支持 反對

希望WIN7都可以玩到彩虹島...
回復 支持 反對

時裝可以交易.
回復 支持 反對

快點更新....
回復 支持 反對

希望《彩虹島》可以好似第2d國家咁有副職同其他就會多d人玩...
回復 支持 反對

1.希望win7可以玩到...因為xp已經將近沒路....如果彩虹唔同時代一齊進步...唔通要玩家留步xp?
這是不可能的事吧...為一隻online game而不跟大隊??加上....我有好多fd都係因為win7而玩唔到...這是寂寞難耐吧??

2.以前係咪有一隻叫搞鬼神ga加經野(加50%經一個月)....我想要...而家已經無得買..就好似d貓狗寵咁放係商城..,,最好唔咁貴喇...可以ga...分一半,....一隻20日...一隻30日咁...咁玩家同gameone都可以得益...=]

3.嗯...我想講一樣野...有陣時升完lv個身爆滿怪物掉落d裝....諗住去賣比npc..點知心急連上左9lv拼ga裝都賣埋
我諗心情會係好無奈....希望可以增加一個回"扣"功能係d買賣npc到...因為我玩過一個服就係咁樣...賣錯左可以買返.....咁樣我可以安心好多...

就以上!!
最後....多謝gm以往為彩虹島的供獻和心力......活動都不是白搞的...很多玩家有關注...
雖口裡說不...但身體卻很誠實吧(口就鬧你...但仲係日日上線希望望到你地更新)
再這....可能這一隻網遊已經不再是一隻吸引或有利可圖的網遊
但這是所有還留下來的玩家的心願而且有很多回憶......

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
kit06 + 20 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

支援唔到WINDOW7
呢個好大問題
搞到好多人玩唔到
回復 支持 反對

1.希望win7可以玩到...因為xp已經將近沒路....如果彩虹唔同時代一齊進步...唔通要玩家留步xp?
這是不可能的 ...
人渣二世 發表於 16-3-2011 03:45

我係冇玩成年既舊玩家~(相信你都認得我
我冇玩既原因有一部份係因為上年既會考
另一個原因就係因為我部機換左WIN7
係我會考完左之後都用左好多辦法試圖去玩到彩虹島
但係努力左好耐都玩唔到
逼於無奈下只好放棄唔玩~(老實講我第一次有一隻ONLINE GAME可以咁吸引到我
投入左好多努力同金錢結果卻玩不了
呢種無奈我諗WIN7們都感受得到
過左咁耐我又返黎搵彩虹島
如果官方肯解決呢個問題既話我諗一定可以吸返唔少舊玩家
我..........只係想玩到姐
回復 支持 反對