打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 墨魂ser無賴

關閉 [複製鏈接]

墨魂ser無賴 果酒
話說今日係洞庭湖打技點 有條友係蛇場死左 之後佢係傳點復活
@@我見佢彈走左 就即刻上蛇場啦 過左唔夠一陣
佢番轉頭問我做咩搶佢場wo.....:lol  我同佢講道理....講極佢都話個場係佢嫁wo
過左一陣佢轉左 果酒 黎偷襲我bo:lol  我死左一次....
即刻彈起身做佢 佢開住鳳0比我打死左bo @@ 唔知係咪因為咁唔鋸....係咁搶怪呢
跟住佢仲好無賴咁講句 "我冇搶你場 係我死左 係起點起身姐"
我同佢講"咩原因都好 你離開左個場 之後有人打 個場就唔係你嫁啦~"
佢竟然咁講"咁同起點復活冇關係 個場係我既"
因為佢轉左人黎搶 我之後問佢 "你轉左人黎 個場唔通又係你嫁? " 佢竟然話"yes "
@@ 佢仲話 佢個d幫既人都話我錯.....
玩左墨香2年幾 未見過d人無賴成咁

回復

你做得好岩 個場打唔到 就係人地既 無人係到 當然係你打啦
同佢講 打唔到 唔好係度打
回復 支持 反對

個場寫佢名架?!個場無人邊個都打得啦`
回復 支持 反對

我上當年係王河大開殺戒
亂紅
墨魂ser:豐哥
回復 支持 反對

超,呢D人邊使理佢呀,夠紅就紅佢啦,唔使比面