打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唉...~ 古龍.....

古龍...我都係鍾意1.0-3.0果陣..打武憎同狂c呢d.仲有無悔洞.好懷念~
回復 支持 反對

記得我以前玩果陣已經都出左幾多野下
果陣靠幾件幫eq加埋紫龍裝(唔係好記得個名)
之後就去c洞,入去之前又驚比隻東方不敗殺
之後同個fd係度洗類似善惡的物體,洗到300
後尾比人爆左ac之後先至冇玩到
都真係幾懷念ga…
回復 支持 反對

古龍

好掛住呢隻game
日日一大班人一齊玩
e家
唉......
回復 支持 反對

嗯嗯...

之前汁房 仲有隻惡人谷黑白碟起度 好懷念阿

好掛住呢隻Game... 我最後接觸係岩岩出鬥魂

仲記得以前著住件哥咩甲打怪 同 我阿哥個ac鬥高lv haha

一日我玩一日佢玩咁.... 真係好開心~_~ 仲記得官兵d叫聲
回復 支持 反對

個個都係掛魚,掛lv...個聊天頻好拿正...
回復 支持 反對

如果佢出古龍新ser/ 出古龍2 再賣下廣告 吸引到新血既話 我一定會玩番.\/.
回復 支持 反對

我係出惡人谷之前早小小玩既...個時真係好好玩....咩幫eq都冇都唔會屈機....一出幫eq...低lv好快沖到上2轉....我玩個時打到塔已經係高手....now,,,,跳成十幾lv打怪都得....我都冇玩成4年lo~
回復 支持 反對

古龍e家唔係就出600lv啦咩- -
我玩到佢出d新坐騎...咩老虎果d我就冇玩- -
真係好想玩番..但玩番又覺得好疾- ...
IKY 發表於 26-6-2009 20:28

嘩,乜出到成600LV- -
記得以前升到3XXlv已經神級
回復 支持 反對