打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ***等我要上魔力既人真系好可憐***

關閉 [複製鏈接]
原帖由 嵐=] 於 31-7-2008 11:23 發表
夠你可憐 字都唔識打就出黎講野

吾 = 我  呀醒目
系 = 係 ?

笑左[]

如果你要轉吾為文言文,不如把樓主全文當成錯字全部轉成文言文吧
回復 支持 反對

原帖由 howaikit 於 31-7-2008 19:24 發表

講左
傑受吾著你地呢d臭皮氣
佢衣家錢又吾系吾夠用
等用晒先開番個ser啦  先再慢慢要你地d錢
慢慢都吾遲啦
(請講野前先經大腦)

傑 既情況你又知幾多?
係度毫無根據咁 老吹
回復 支持 反對

原帖由 gingman938 於 31-7-2008 19:55 發表

傑 既情況你又知幾多?
係度毫無根據咁 老吹

因為佢想拉人去第2d私服玩^^
回復 支持 反對

小柔 是櫻 的 齁 XD
回復 支持 反對

原帖由 小李子 於 31-7-2008 20:00 發表

因為佢想拉人去第2d私服玩^^

拉人 ...
大把人宣傳私服啦 .. 點解又唔見你走去個個post話你拉人 ...
而家d人真係幾好笑 , 513只不過出現左一個問題
小小野就話拉人過服 講真
如果513真係比某某服好 , 你認為人地會拉到過去嗎?
唔通513未開 , 你就係呢到等到佢開為止?
你都應該有自己野做掛?
回復 支持 反對

原帖由 CHUN` 於 31-7-2008 12:34 發表

拉人 ...
大把人宣傳私服啦 .. 點解又唔見你走去個個post話你拉人 ...
而家d人真係幾好笑 , 513只不過出現左一個問題
小小野就話拉人過服 講真
如果513真係比某某服好 , 你認為人地會拉到過去嗎?
唔通513未開 ...

認同 如果513真係咁好 點都冇可能拉到d人走
回復 支持 反對

可乜野憐= =
又唔係成日坐係部腦前面等住玩魔力....
最多以後唔打機
回復 支持 反對

原帖由 howaikit 於 31-7-2008 19:25 發表

你咁講我都無計
你又吾系睇吾明  除非你文盲
打錯字好出奇咩
你講到咁勁  你未試過打錯字?
你講話未試過  都系拎黎昆人嫁啦  醒目仔
笑死我嗎!?[]

無聊的說話
回復 支持 反對

原帖由 SiuPang 於 31-7-2008 21:34 發表

無聊的說話

你唔係仲無聊咩?[[bao_26]] [[bao_40]] [[bao_41]] [[bao_42]] [[bao_48]] [[bao_47]] [[bao_46]] [[bao_45]] [[bao_44]] [[bao_49]] [[bao_39]] [[bao_38]] [[bao_37]] [[bao_27]] [[bao_32]] [[bao_31]] [[bao_30]] [[bao_29]] [[bao_28]] [[bao_33]] [[bao_34]] [[bao_35]] [[bao_36]] [[bao_01]] [[bao_15]] [[bao_16]] [[bao_17]] [[bao_18]] [[bao_23]] [[bao_22]] [[bao_21]] [[bao_20]] [[bao_19]] [[bao_24]] [[bao_14]] [[bao_13]] [[bao_12]] [[bao_02]] [[bao_07]] [[bao_06]] [[bao_05]] [[bao_04]] [[bao_08]] [[bao_09]] [[bao_10]] [[bao_11]] [[bao_25]]
回復 支持 反對

原帖由 howaikit 於 31-7-2008 11:24 發表

講左
傑受吾著你地呢d臭皮氣
佢衣家錢又吾系吾夠用
等用晒先開番個ser啦  先再慢慢要你地d錢
慢慢都吾遲啦
(請講野前先經大腦)

這位同學d商業真係唔多fit =]
當做生意有良好收入時~最正確的做法應該係開展業務及發展生意

"等用晒先開番個ser啦  先再慢慢要你地d錢
慢慢都吾遲啦 "

你錯了~慢慢來~係會遲的 0_0~ 如果傑半年後先開番個私服
你估下會唔會仲有千7人 online 0.0 ??

另外, " 傑受吾著你地呢d臭皮氣 "
傑要受咩氣?? 佢以私服供應者既身份出現~
雖然~有不少玩家不滿~經常係bbs 及 其他 forum 鬧佢, 但...咁算是受氣嗎?
你會唔會因為看到bbs 有人鬧你2句, 之後放棄自己經營已久的私服??

看來, 要用大腦的人是你
再補一個小提示,不是 "(請講野前先經大腦)"
應該是  " 請回應時先經大腦"
但如果你會對住電腦講野就另計... ^.^
回復 支持 反對