打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問winning2008巴西咩陣容係最強?

關閉 [複製鏈接]
好似冇後備GK
回復 支持 反對

原帖由 [H]csyuenl 於 1-8-2008 15:35 發表
好似冇後備GK

有,無拉上去姐,反正都唔用架啦
回復 支持 反對

祖利奧
                    盧c仔       祖安
施仙                                           基柭圖<<<sb打前小小可以助多d攻比前面
                         dmf g.施華<<<<1個頂唔到,so打多個艾馬臣幫手回防

cmf艾馬臣<<<<<幫手比波2個amf     
             amf 朗甸 <<<< 同卡卡合作配合小,打遠小小 ,呢個死扭比波              
                                                  amf卡卡<<<<盤死d人,有機會比波

st朗拿度<<<<朗拿度打st...可以係禁區頂多走動,扭人同盤人...旦係好快無氣.........xdxd<<可換羅賓奴
                                         cf阿祖安奴<<<有身位<<<好屈

呢個係中路突破陣,我仲有好多巴西陣牙~.......................唔明加我msn     :  wongkalun_168@hotmail.com

回復 支持 反對

原帖由 【爆裂】 於 1-8-2008 16:35 發表
祖利奧
施仙                                           基柭圖

比多d黎陣黎丫[[bao_19]]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
[H]csyuenl -2 連POST

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 【爆裂】 於 1-8-2008 16:35 發表
祖利奧
施仙                                           基柭圖

我朗拿度打唔到st既?
呢個係咪4-2-2-2?
回復 支持 反對

GK施薩
CB盧斯奧+CRIS
SB馬干+艾斯華
DMF施華
CMF祖連奴
AMF卡卡+朗拿甸奴
CF朗拿度+阿祖安奴
回復 支持 反對

巴西打呢個都好勁(專打人地d中路爆破,即西班牙個d,一推amf同cmf,無smf個d)

GK施薩
                                    CB盧斯奧+CRIS
SB馬干                                                                          艾斯華
                                     DMF施華
                                            CMF祖連奴
                                        amf卡卡
wg羅賓奴                                                               wg朗拿甸奴

cf阿祖安奴

回復 支持 反對