查看: 2147|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ac米蘭的中場

關閉 [複製鏈接]
ac米蘭的4人中場你會點擺?

1):                          派路(dmf)
           加度素(cmf)                 施多夫(cmf)
                               卡卡(amf)

2):               派路(dmf)             加度素(dmf)

施多夫(amf)         卡卡(amf)

定係有其他既排陣方法??請指教一下
回復

除左卡卡,其餘3個我都唔識
加度素身位好過派路 , so..

加度素(dmf)
      派路(cmf)                      施多夫(cmf)
                         卡卡(amf)
回復 支持 反對

派路位置上只係打到dmf同omf
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

咁應該點處置呢個中場
回復 支持 反對

如果你一定要出呢4個
加度素最好企得後過派路
因為派路唔多識防守
進攻又幫唔到幾多忙
淨係分下波
得閒遠射下好喇

施多夫除左CMF同OMF之外
仲有咩位打到
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

佢重可以打smf
回復 支持 反對

我諗你唔會擺派路打OMF

或者可以試下咁
前面加番個SS
1.                 派路(DMF) 加度素(DMF)
   施多夫(RMF)                                卡卡(LMF)
2.               派路(DMF) 加度素(DMF)
   卡卡(RMF)                                 施多夫(LMF)
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

放卡卡係邊會唔會浪費
回復 支持 反對

你要睇番整體AC中場係點
相信你唔會因為要遷就一個球員而破壞成條中場線
派路真係一個雞肋球員

你或者可以試下咁做
1.將2個DMF擘開d
        派路(DMF)                        加度素(DMF)
                          施多夫(CMF)
                           卡卡(OMF)
2.將CMF同OMF拉開D
                 派路(DMF)       加度素(DMF)
         施多夫(CMF)
                                             卡卡(OMF)
回復 支持 反對

2果個比較好D...
回復 支持 反對