打印 上一主題 下一主題
收起左側

武藏係個賤人..找水魚..大家唔好買佢野啊> B <

唉      

反正嘢都賣晒         朋友全部都冇玩
再留係到都冇咩意思

最後送冷酷懦龍幾句:       你唔想面對現實認自己懦都好     但呢個係事實  你真係懦得好緊要
仲有仲有最後一句  :唔好再出膠價啦    出膠價都唔好話自己"高價"    知道嘛    好心先提你   唔啱聽就算     仲有唔好再昆人喇    唔係獅子盾又要收多3個月架喇     陳冠希都信耶穌    你都改邪歸正吧啦     唉∼

我終於知咩先係真正嘅傻仔

各位再見^^~~~~

回復 支持 反對

仲講我kai

武藏你呢條香腸
武藏仲講
你講小次郎呢
禁大個人仲玩
可愛食蕉啦你
洗唔洗去街邊呃人地細路仔果d比卡超?
人地細路仔仲叻過你
你呃唔到細路仔係咪偷佢地d奶奶食?
定偷人比卡超啊
傻佬
回復 支持 反對

原帖由 丫欣 於 2-5-2008 23:18 發表
武藏你呢條香腸
武藏仲講
你講小次郎呢
禁大個人仲玩
可愛食蕉啦你
洗唔洗去街邊呃人地細路仔果d比卡超?
人地細路仔仲叻過你
你呃唔到細路仔係咪偷佢地d奶奶食?
定偷人比卡超啊
傻佬

佢奸有玩自然系都知la[[bao_32]]
我而家都冇玩卡巴成幾個月,唔知而家game入面發生咩事,不過,o係我玩卡巴期間,我對武藏GE認知,佢真係超級奸商[[bao_45]]
回復 支持 反對

各位~~我真係要講聲對唔住~~~~~~~~~~~~~不過係對版主講,影響到你,對唔住。
我從頭到尾都無講過333222係武藏,武藏=333222,但都有保留...
我同你既事,心裹有數,重有~~~唔好影響其他人發帖內容。謝謝~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

係卡巴個賤香腸有好多帳

好多人都知佢咩名...奸到死
無品
嘔吐物一個
開隻兔賣野
咩都貴過人
奸商
賤狗
大家唔好幫卡巴自己:風花雪月買野佢奸商
回復 支持 反對

333222唔好走啦

=3=走左冇人同我吹水
回復 支持 反對

你地有冇打算玩反卡巴重頭開始??

我都賣哂好多野喇打算重新開始過
有ga留言
另外大家反對賤香腸呢個奸商
回復 支持 反對

埋你個個 都傻la 你條87 一尾係度發瘋 

玩online係咁架la 唔賣貴d 點搵食

正一死 大陸仔 唔賣貴 唔通賣平呀
回復 支持 反對

何以見得我係大陸仔

我係大陸開帳
我住香港a)a
你條人奶公司食屎啦
回復 支持 反對

原帖由 冷酷龍 於 3-5-2008 14:05 發表
各位~~我真係要講聲對唔住~~~~~~~~~~~~~不過係對版主講,影響到你,對唔住。
我從頭到尾都無講過333222係武藏,武藏=333222,但都有保留...
我同你既事,心裹有數,重有~~~唔好影響其他人發帖內容。謝謝~~~~~~~~~~ ...

跌落地都要拿番紮沙^____^      我不得不寫個服字^_____^

仲要係到扮好人^^~   你係啲咩人,,,你有幾懦,,,,你有冇講過,,,   大家有眼睇的^___^
回復 支持 反對