查看: 8040|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果咁拎戰埸物品好無

我諗住70左之後搵靚野都要好花錢
既然要洗錢.不如宜家就不斷打戰埸啦,我59
唔該有經驗既人話我知有無價值係咁打戰埸
========
我估計不斷打戰埸會好花時間.
因為換一件靚野都1萬以上榮譽[[bao_35]]
回復

勸你最好去外域升lv好過
解任都有好多錢
解任升上去應該有足夠的錢買280%
況且你著哂成套戰場/競技場裝落副本冇人要既..
所以升lv為主 戰場還是不要打
回復 支持 反對

咁岩岩70左應該點搵靚野用?
回復 支持 反對

打70個d普通副本 刷哂個d裝先
再慢慢打英雄換裝上去 之後可以打卡拉
再za/25人副本
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

S2 可以打卡拉= =
等我教你 70打S1 S1打完打S3 打完S3 直接打25人副本/ZA
回復 支持 反對

原帖由 leewingtsun 於 30-3-2008 18:08 發表
S2 可以打卡拉= =
等我教你 70打S1 S1打完打S3 打完S3 直接打25人副本/ZA

s打副本唔會比較困難既嗎
小弟對戰士無大認識
講錯勿少=.='''
回復 支持 反對

你試下全套s3去卡拉
同個英雄副本裝+徽章章既比
睇下邊個dps高?
同埋你認為會有人招你打副本咩著s3既話
同埋打副本刷裝+徽章可以順便搵埋錢
回復 支持 反對

我盜賊來說
其實全身s3 ge話致命都有30%,強度千九到..已經足夠打卡拉,但係命中就差d
我是70後沒打普通副本..一直龜戰場.直到將綠色的裝換成藍/只色..換完後便直接打英雄拿裝

超級不建議你去普通副本刷裝.因為普通副本超少人打..掉的機率又低~

回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 2-4-2008 17:57 發表
我盜賊來說
其實全身s3 ge話致命都有30%,強度千九到..已經足夠打卡拉,但係命中就差d
我是70後沒打普通副本..一直龜戰場.直到將綠色的裝換成藍/只色..換完後便直接打英雄拿裝

超級不建議你去普通副本刷裝.因為普 ...

現在的人看命中看得要死的..
盜賊命中少一點也聽過被轟得很慘的樣子= =a

只是樓主是戰士?
那我想除非要當狂武戰,否則s1~s3也不會適合樓主
防戰的裝備都出在副本跟專業技能,拿s3去坦恐怕就只可坦一些傷害低的副本罷了
而且拿s3花的時間可不比鍊成一個合格防戰少呢.....
至於狂武戰.....你還是要命中的,s系列的裝卻少許命中也欠奉....
只建議用來配裝用,真的要成為pve狂戰命中路還要在普通跟英雄副本中游轉呢....
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 3-4-2008 00:57 發表

現在的人看命中看得要死的..
盜賊命中少一點也聽過被轟得很慘的樣子= =a

只是樓主是戰士?
那我想除非要當狂武戰,否則s1~s3也不會適合樓主
防戰的裝備都出在副本跟專業技能,拿s3去坦恐怕就只可坦一些傷害低的 ...

同意......
魔獸最top的裝備最終都是設定在副本而非pvp
回復 支持 反對