查看: 9944|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 可唔可以話我知我個帳號值幾多錢?

70獵+70德+60法
2隻70既裝都係一般,主要係藍裝同有d綠裝,小德就有幾件紫
成個帳號合共52xx G
60%飛騎
冇安全碼
回復

原帖由 坤仁伯伯 於 26-3-2008 14:00 發表
70獵+70德+60法
2隻70既裝都係一般,主要係藍裝同有d綠裝,小德就有幾件紫
成個帳號合共52xx G
60%飛騎
冇安全碼

70獵+70德+60法=113+113
2隻70既裝都係一般,主要係藍裝同有d綠裝,小德就有幾件紫=0
成個帳號合共52xx G=80x5=400
60%飛騎=0
冇安全碼 =-100

合計=113+113+400+100=726$左右

嗯.....我認我係壓你價........(逃
回復 支持 反對

原帖由 乂小希乂 於 27-3-2008 01:53 發表

70獵+70德+60法=113+113
2隻70既裝都係一般,主要係藍裝同有d綠裝,小德就有幾件紫=0
成個帳號合共52xx G=80x5=400
60%飛騎=0
冇安全碼 =-100

合計=113+113+400+100=726$左右

嗯.....我認我係壓你價.. ...

世界紀錄最快既外國宅男用左1天2小時由lv1升到lv70...
咁之係升lv既時間又用少左...咁個普通lv70應該要平d...90蚊!...(逃)
(壓價藉口+打橫黎講~)
回復 支持 反對

聽落幾好玩@@

我想問下我會長個帳號又幾錢..小希哥 ^Q^

70女法 卡拉90%畢, 差雷心刃同無盡寶珠,其他全齊
8000G,有322個便當=___="
60%飛騎 有鎖
回復 支持 反對

原帖由 bebe456 於 27-3-2008 05:05 發表
聽落幾好玩@@

我想問下我會長個帳號又幾錢..小希^Q^<----哥前哥後三分險LOL

70女法 卡拉90%畢, 差雷心刃同無盡寶珠,其他全齊
8000G,有322個便當=___="
60%飛騎 有鎖

70女法 卡拉90%畢, 差雷心刃同無盡寶珠,其他全齊=200$+50(女角LOL
8000G,有322個便當=___="  = 80X8+???
60%飛騎=0<----一定要有的....不然我估沒人買
有鎖=???

250+640+2 x ???= 12xx~13xx(?)

我跟本就是來亂的lol

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
bebe456 + 3 多謝 lol小希弟

查看全部評分

回復 支持 反對

兩個70一個60應該有1500-2000
回復 支持 反對

兩個70就想有1500-2000?
咪玩= =|||
而家代練1-70+全身藍都係$400
兩個70角即係$800
賣返出去有1500-2000?
咁一轉手咪好過去打工?
用常識諗下都知無可能啦
回復 支持 反對

而家代練1-70+全身藍都係$400
邊度有咁平?
佢包唔包埋100%個d先= =?
回復 支持 反對

米笑死人啦
成身無野得G只包升1-70都1200啦
回復 支持 反對

咁我e個呢...
女血精聖騎,卡拉za,畢業
25 raid裝備,正義裝差唔多換晒.
s3滿,入面有500g,280%
有晒安全碼果d
回復 支持 反對