收起左側

[綜合討論] 新手想玩旦係有d野吾明* 天賦問題

過來憤怒使者啦XD.....LM同BL  都有好多HK人  樂古人我就唔知= ="
我係憤怒使者既70獵同聖
回復 支持 反對

感謝!感謝!好有用呀~~~~~!
回復 支持 反對

感謝!感謝!好有用呀~~~~~!
回復 支持 反對

升lv最快 術>獵>法>賊
so 玩dps職首選術
1.升得快 2.後期搵團易(dps職黎講係好易,比較少人玩)
3.有寵玩 4.pk勁(無技術都可以win!!?)
5.副本又無咩做 (唔洗放團buff 控場多數唔會搵你 最多拉人+派糖)
回復 支持 反對

咩叫dps牙-.-???術易吾易玩嫁?
回復 支持 反對

術士次次改版都改廢~~而且術獵盜爆多人玩
回復 支持 反對

首先∼∼∼∼∼∼∼
樓主想玩法師既話無論如何恭恭恭喜你先
至少可以找到自己目標(更深入或想換職業,可以去一下巴x[(哈)...可以打出來嗎= =]仲有遊戲基地(死就死啦)睇下一D技術有一定水準的玩家玩相關職業的影片
--------旦之分隔線-----
dps=輸出傷害
例如法師,盜賊,術士,牧師(什麼牧也行..主戒副神(限定pvp),主暗副戒(副本路線,pve,pvp也可以),等等 自爽就好 其實什麼職業都可以作出dps這個用途

術士次次都改弱??噢∼噢∼噢噢噢 戰士呢tbc前被比人改到戰吾似戰,士吾似士(亂說的)

其實呢個職業選擇問題,基本就係自己鍾意,你睇到法師好型,ok請去玩。

就好似戰士咁,就算點buff點nerf我都會照玩 因為戰士有種無法說不出口的爽XD

狂怒,防護,武器都可以玩出一遍天。(不單只戰士,可以還有職業的)

上面堆死人野打左好耐lol隔離包m記野食就快凍哂

如果打錯字,或這個不知道可問我一下。謝

升了好久還是33的戰士留(不能倒下的熊lol 很想叫魚旦 by血之谷)
回復 支持 反對

術士次次都改廢?
呢點真係有d保留 點為之廢先?
唔通要暴雪次次都改勁你用緊既職業先繼續玩?
改廢係因為術士之前太強 無技術都輕鬆殺人 副本傷害相對都高
咁改返廢少少都好正常丫 加上我唔見得其他職業次次改版都係變強
好似之前盜賊無左雙衝動 其他職業既player本身以為好公平
之後改強左暗閃同死荒 又到其他player話唔公平
so一次改弱一次改強 無人知道將來既事

另外 dps職之中術係咪真係勁多人玩呢?
可能視server而定啦 我個ser感覺上術比較少 賊獵法比較多啦
回復 支持 反對

原帖由 冰霜新星 於 20-3-2008 22:17 發表
術士次次都改廢?
呢點真係有d保留 點為之廢先?
唔通要暴雪次次都改勁你用緊既職業先繼續玩?
改廢係因為術士之前太強 無技術都輕鬆殺人 副本傷害相對都高
咁改返廢少少都好正常丫 加上我唔見得其他職業次次改版都係變強
好似之前盜賊無左雙衝動 其他職業既player本身以為好公平
之後改強左暗閃同死荒 又到其他player話唔公平
so一次改弱一次改強 無人知道將來既事

另外 dps職之中術係咪真係勁多人玩呢?
可能視server而定啦 我個ser感覺上術比較少 賊獵法比較多啦

無疑的,近幾次大型改版中術士都沒有buff過
除非糖果機免讀時間算是一個buff
而且,的確的,沒有顯著的debuff,但在術士的對立面上卻不斷強化
像戰士的致命的修改,盜賊不斷的buff(說起不斷buff,賊有正式的被debuff過嗎?雖然TBC初盜賊的境況的確蠻可憐)
這些改動都使術士面對武狂戰跟盜賊是一面倒的敗下去
即使是以往的術士,看到狂戰跟賊都也趕著調轉頭走吧,現在更是連走也不行了
公平嗎?
至於雙衝動....我沒記錯的話雙衝動的取消換來的不是出血大幅強化嗎?
我還記得ming打了一大篇東西力勸暴雪不要犧牲雙衝動換取強化盜賊的敏銳系

話說,據暴雪的統計,術士的數目從來沒高得過火過....
反倒是賊獵爛大街- -
回復 支持 反對

吾該哂樓上果2位 打咁多字 -.- 呵
回復 支持 反對