打印 上一主題 下一主題
收起左側

識連噴...幾多噴都好既高手入黎>.<""

關閉 [複製鏈接]
我本人只會識雙噴./...仲要係一時得-.-.一時唔得-.-.....有時就3下....唉-.-....有咩高手可以教我按-.-....我轉彎的時候...常常都轉不到....經常撞牆=.=.....但我睇片果d高手...次次都可以連噴到一個彎-.-.....仲有....我想問雙噴是不是3,4噴一樣的重覆  ???
回復

回復 支持 反對

1. ↑ + → + Shift (漂移)

2. ↑ + ← (拉頭)

3. → + Shift (第二漂)

4. ↑ + ← (第二拉 + 噴火)

5. ↑ (第二噴)
在第4的時候就是不噴....我想問一定要按定係 ← 先??....定係一齊按
回復 支持 反對

1. ↑ + → + Shift (漂移)

2. ↑ + ← (拉頭)

3. → + Shift (第二漂)

4. ↑ + ← (第二拉 + 噴火)

5. ↑ (第二噴)
第4我常常都噴不出火.....我想知按↑先定係按↓先??....定係一齊按

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
刀ㄨ問.酷 -1 系統性連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

最正確梗係一齊禁-.-"
不過我係禁↑先再立即按←

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
刀ㄨ問.酷 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

是3,4噴一樣的重覆
要快><....
回復 支持 反對

最好較下鍵盤的靈敏度

開始→執行→打regedit→HKEY_CURRENT_USER→Control Panel→Keyboard
根住ed(按mouse右鍵)修改 InitialKeyboardIndicators 2
                                     KeyboardDelay 1
                                     KeyboardSpeed 48 (48是韓國人最常用的數值)
確定調整後對初學雙噴和連噴的有一定幫助
競速賽入面就睇你習慣,48其實唔一定要跟佢,最緊要轉個自己用得最好既數值.[[bao_40]]
回復 支持 反對