查看: 2441|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手n個問題

1 - D點幾錢.150點,,30日,,90日 [仲有冇嫁?]
2 - 有咩伺服器嫁?!我上網見到有分咩PVP,,PVE,,RP
     有咩分別..你地玩邊個嫁?!
3 - PVP邊隻好..獵人..盜賊..牧師
4 - 上面三隻邊隻好用邊族好 ?
5 - 副本咩黎.上網D人話好多人唔組盜賊?!
6 - 好多人用盜賊嫁??
7 - 你地玩咩SER
8 - D錢係咪好難搵嫁同係咪好難升?!

9 - 仲未諗到有咩問
回復

唔想學我咁就米玩盜賊啦
去到一個團度只會比拎尼出氣
回復 支持 反對

唔好學你?!唔好學你D咩
我都唔知玩咩好..戰士同法C又唔鍾意
盜賊我FD又話ONLY拎黎PVP
((我平時玩D GAME都用盜賊嫁 /3\))
回復 支持 反對

基本上,你的問題大部分官網新手FAQ都有解答
至於你話賊冇人組,我諗呢個係個別問題
回復 支持 反對

錦玩獵人好定盜賊好?!
玩獵人用咩族好
玩盜賊用不死 ?!
回復 支持 反對

原帖由 FNSXX 於 26-1-2008 12:13 發表
唔好學你?!唔好學你D咩
我都唔知玩咩好..戰士同法C又唔鍾意
盜賊我FD又話ONLY拎黎PVP
((我平時玩D GAME都用盜賊嫁 /3\))

唔好學我玩玩下退出呀 ok?
玩魔獸玩到你忽忽地都得呀
玩獵人?大把人叫你收皮呀
副本? 幾個獵就夠啦 洗鬼要你咩?
盜賊? 拎尼pvp? 唔去副本拎神武點去pvp呀
唔like味唔好玩囉
平時玩online玩開盜賊就彈開啦.
魔獸既盜賊唔同第二d online盜賊架
新手開波就是但搵d野玩到頭20lv
之後你認為好玩既味玩落去囉 好無呀 答左你la
回復 支持 反對

我想問有冇人會玩一隻GAME唔會退出?!
玩獵人就要收皮?!你同姚明講啦
平時玩ONLINE玩開盜賊就要彈開?!
回復 支持 反對

原帖由 FNSXX 於 26-1-2008 13:43 發表
我想問有冇人會玩一隻GAME唔會退出?!
玩獵人就要收皮?!你同姚明講啦
平時玩ONLINE玩開盜賊就要彈開?!

咁你米玩獵人囉
去副本等死啦
你同姚明比? 係個身高都收皮啦
嘈嘈嘈  玩啦你.去到70悶死你呀 .遲早有一日你哭住話哂錢
回復 支持 反對

雖然真係咁你都唔洗咁火ar- -""
獵人雖然真係冇咁勁- -"但係個個人唔同唔可以話人收皮架- -"
盜賊就真係好多人玩...樓上你打副本攪到咁只係遇到wow唔好o人姐= =
回復 支持 反對

其實玩魔獸真係要好似上幾樓咁講
要個個職玩到20lv到先知好冇玩
不過我都比d心得你啦︿︿
升lv首選一定係獵人同暗牧,惡魔都可以
pvp方面就術士,小d,賊等等啦
副本方面,其實任何一職係魔獸都有一定需求,
但現在普遍都是比較少坦和補職,
要在魔獸生存必須搵出自己鐘意ga職業,
所以都係自己玩到20lv再睇下點啦︿︿
回復 支持 反對