打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 問完 關post~_~

關閉 [複製鏈接]
多5倍 exp
掉寶 多5%
掉錢 一樣
坐騎 全部一樣

你咁話1日2蚊  1月60$ 150點   1個月玩到幾耐?? 1年又幾多  ;P      我日日打機bo
就算有$都可以限返         
係呀我玩私服 唔使比$ 升lv又快個正服   咁我有post都出來介紹??? 問下唔比???
可能你d意見太好 但我唔想聽bo
環境唔好 就 唔好打機         咁好多人咪要摺埋 . ?
回復 支持 反對

看來我要向官方反映這問題了.....咳.....
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

咳咳咳咳 咁我末好驚 ;P   
一陣講講下比人禁埋言  我ed會員仔 點講呀   走先

回復 支持 反對

旁敲側擊,不能正確理解文意,閱讀理解0分

請樓主照著你的想法去玩,希望不會有一天 貴伺服器被檢舉,所以心血化為烏有

樓主慢走
回復 支持 反對

垃圾玩咩職咩SER還是垃圾
(絕無影射任何人)

獵人絕對是易學難精
沒才能的人給我滾開吧!

屠魔山谷-鳳凰一輝
歡迎討教

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
bebe456 -1 或者你是pk能手,但請注意意行用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

唉.....獵人其實唔弱...
野外pk係好強
你如果係獸王系....
你沖埋去開獸王
之後係後面一直射,又有驅散射擊,又有震盪射擊...
一直dot
d人走都走唔到....
我隻bl 44lv法師成日咁樣比lm殺=[
回復 支持 反對

原帖由 J@K 於 19-1-2008 21:24 發表
多5倍 exp
掉寶 多5%
掉錢 一樣
坐騎 全部一樣

你咁話1日2蚊  1月60$ 150點   1個月玩到幾耐?? 1年又幾多  ;P      我日日打機bo
就算有$都可以限返         
係呀我玩私服 唔使比$ 升lv又快個正服   咁我有 ...

老兄
世上所有抄人/copy既野都係唔合法
如果真系咁好搵既.個個走哂去賣老番啦
你日日打機又點姐.呢個世界有月卡呢樣野架
睇你既文章.你好似得小六-F2程度.
文筆唔暢順.字都唔識打多隻.
============================
無人叫你專搵人地所POST出尼既文章漏洞既.
人地所講一日2蚊可能想表達 一日儲少少錢.一個月就可以儲到xxx蚊
======================================================
再者.你真系一個極度幼稚 加 無腦既人
點解咁講?  好心你啦.玩私服都搵個多倍經既私服啦
===========================
你升得快又點姐? 你D錢可以追得上咩?
唔通你可以一隻怪10G UP?
笑.......
回復 支持 反對

你形容他"極度幼稚",那你為什麼和一個"極度幼稚"
的人爭辯?而且你指他"文筆唔暢順.字都唔識打多隻."
可能他文筆不好吧…但他發表他的意見和文筆有關?你就在"無人叫你專搵
人地所post出尼既文章漏洞既."一句中,你用了不少口語,而且「尼」字,
應該改成「黎」字,所以看你文筆也好不了多少吧?再者,人家發表意見,
有什麼不對呢?何謂"極度幼稚 加 無腦"?如果他沒腦袋,又怎麼能活生生的在論壇
發表他的意見?

"尼"<<<<字都唔識打多隻,誰呢?
"無人叫你專搵人地所POST出尼既文章漏洞既.人地所講一日2蚊可能想表達 一日儲少少錢.一個月就可以儲到xxx蚊"<<<<因為這句所以就極度幼稚 加 無腦既人?我看你比他還差....
"你日日打機又點姐.呢個世界有月卡呢樣野架"有月卡所以?你的意思是想指月卡比"打機"好?
"睇你既文章.你好似得小六-F2程度."彼此彼此啦…可能較差
"笑......."

我自認文筆不好,但我還是會發表對你的意見^^
回復 支持 反對

口水文驅散!

尼/黎其實都是錯字,廣東話中的「黎」應該要加上「口」字邊,
不過網上溝通為了方便一般都用同音字代替,沒必要那麼執著。
要是樓上認真起來想要跟我討論,歡迎之至。

「如果他沒腦袋,又怎麼能活生生的在論壇,發表他的意見?」
老實說這類型的吐糟小學生也不會說了,名符其實的斷章取義。

樓上的朋友跟樓主的閱讀理解能力不相伯仲,希望不是樓主的分身吧。

-----------------------------------
中文交流完畢,繼續討論私服問題。

私服問題無論是對什麼網上遊戲也是一個重要的問題,受重視程度不下於外掛。

雖然私服是免費,而且有著經驗掉寶加倍的好處,但由於私服的不穩定性,
而且創立人和遊戲的人有可能犯上刑事罪行,
所以一般都不鼓勵網友玩那些私人服務器。

此外,私服容易取得使用者的連線資料,在網絡遊戲此等有大量數據包交換的接達下,使用者容易接收到病毒,
加上一般使用者為了遊戲運行的順暢性,都會把防火牆和防毒軟件等臨時記憶體使用量高的軟件和功能關閉,
造就更多被病毒入境的機會。最常見的就是內地私人伺服器和論壇等。

有見及此,所以私人伺服器一般都不允許向公眾公開的,而且由於私服是免費,
嚴重危害生產商和代理商的理益,生產商和代理商的利益減少從而導致加價而令玩家偏向私服,
在這惡性循環下,一款好遊戲就很可能由於多方面壓力因素底下不再更新,或甚是停至營運。
聽起來可能是很長遠,但潛在危機是不容輕視的。
還記得當年digicell為什麼會倒閉嗎?
有傳就是因為它代理的遊戲外掛太多,人們都跑去玩私服所致。

這次我用一個淺白而且中立的角度來分析,希望大家看得明白。

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
bebe456 + 3 中立性討論

查看全部評分

回復 支持 反對

關題
回復 支持 反對