收起左側

[綜合討論] 到依家都仲有人問各職業點加屬性點同寵物點加 ...不如總結下

咩係寵物既資質牙???
我禁寵物都冇講幾多既
回復 支持 反對

原帖由 EvilUeki 於 14-1-2008 05:07 發表
奇實地理/// 3力2''睇''   仲勁...打得...又多hp +隻勁Pet就掂

地理3力2體咁不如玩體育..
地理就係多血幫人頂..=____=""唔係用黎打怪
回復 支持 反對

我只會接受我自己既意見...因為真係經過多次試驗。  
體育: 4力1敏 / 4力1體 / 全力   (絕無其他) 裝拎全力裝就可以  寵用主張物理攻擊既最佳。
歷史: 4智1體 / 4智1敏  (絕無其他) 裝拎雙手杖 裝慢慢黎唔洗急 寵用主張防禦高既最佳。
地理: 全體 (絕無其他) 裝拎拳套+盾 衫慢慢搞  寵用主張物理攻擊既最佳。
醫學: 4智1敏 (絕無其他) 裝拎敏捷刀仔 裝同樣慢慢唔洗急  寵用主張防禦既最佳。
回復 支持 反對

歷史升4智1敏最好!!
血用生存訓練3夠哂lu~~
但係先手唔夠,俾人秒左你先出得招,把鬼咩...
回復 支持 反對

我3智2體= =''
其實你唔夠體死左先救唔到人~
回復 支持 反對

正野..十卜你呀!
回復 支持 反對

回復 22# 的帖子

地理就算多血都唔會比人招黎幫人頂怪- -
如果單練+哂血根本冇用=  =
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

地理都唔係單練架=.=""
你如果想單練可以買隻高力既寵..木乃伊bb果d..
你護隻bb都得
回復 支持 反對

其實法c 加4智1敏好d 定 4智1體
回復 支持 反對

pe加4力1體好定全力好呀??
我本身係加4力1體,
但係官討d人話加全力好,
佢地話全力可以秒怪有前途
轉貼:

我係鉛筆Ser:Mr小希  47lv
平時d人話4力1體...4力1敏..
但係果d人都係錯既= ="
點解?因為pe到36lv果時有得換武器(雙手武器)
係冇得伶盾既...
其實4力1體都得(唔想咁易死)
但係你遲下秒唔到怪,d人必踢你
本人覺得全力係最好..因為你唔夠力.用高lv技秒.會超晒mp水
但係你可以頭20-30lv加4力1體加到你用到盾.之後全加番全力
4力1敏~膠既加法..你先手可以學信手= ="可必晒點=_=
(但係你pe想用盾你加體我都阻唔到你=___=)

佢地講到好堅咁,e家有d心郁郁唔知點好呀
回復 支持 反對