查看: 2770|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 英雄副本一問(最後更新13/1)

我防等522  招+閃有34.XX%格就22.xx% 血就得12xxx左右

防有139XX

邊個英雄副本岩我?

我的英雄榜= =
http://tw.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=%E5%B7%B4%E7%B4%8D%E6%9C%AD%E7%88%BE&n=%E6%A3%AE%E5%93%A5

刷到食日者啦!!

回復

其實基本上全身外域高階副本藍裝(普通迷宮,破碎,蒸氣,風暴三連星)
都已經夠打英雄...

but至於難度方面....
英雄係同普通係兩個世界...

我建議你.....一定要做好心理準備...
如果以前d咩錯誤觀念一定要改...因為英雄再冇話打小怪時tank死左都可能唔洗滅團呢家野.....
普通小怪打布甲2~3千....牧師仲話可以食一野然後漸穩...英雄打布甲下下都秒.....6~8xxx左右掛
你一死左...就等跑啦= =....更加唔洗講打boss
另外技術方面都要花小小時間磨練...當然緊係邊打邊練啦~但係有d特別地方就一定要記

戰士我唔熟
不過作為一個補c黎睇
打英雄個tank血唔破萬是不合格的(未buff)....9800...可以接受的..

至於你話英雄麥克...
都ok ge...不過我都係建議你打下d唔洗飛上天ge英雄副本先...
因為風暴個三個英雄都ok難......(個人認為)

題外話:
我打完英雄同朋友打番普通可以一路做功課一路打lol...
因為太易了....

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
bebe456 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

招+閃有28.xx%唔合格- -起碼30%拉
血最好多返少少,,我見人地d戰士unbuff都萬一血左右@@
建議先打英雄麥克/監獄,,都是比較容易的,,也有坦裝
回復 支持 反對

3q 樓上兩位

咁我依家可以打邊個英雄副本?
回復 支持 反對

可以po你個英雄榜上來嗎qq?
回復 支持 反對

原帖由 [S]哥倫比亞 於 6-1-2008 11:02 PM 發表
可以po你個英雄榜上來嗎qq?

何謂英雄榜?

明白,你係咪指呢個http://tw.wowarmory.com/characte ... =%E6%A3%AE%E5%93%A5

回復 支持 反對

換埋個坦劍同披風拉@@
劍英雄麥克有食日者,,,不過掉落率很囧.....
披風蒸汽最後一王就有了
回復 支持 反對

劍換麥克英雄果把
披風換蒸氣3王果件
把槍換塞克斯英雄安祖果把,有防技+ or 工程學果把
回復 支持 反對

呢排我一日一麥克
已經開始左一星期...
唔通我真係同食日者無緣!?
回復 支持 反對

有d人打左3個月都見唔到.........+油吧- -
我個陣去刷聲望第3次就掉左lu哈哈