打印 上一主題 下一主題
收起左側

GC版普通民意調查

關閉 [複製鏈接]
Q1:你覺得那位版主較好?
A1:個個差唔多
Q2:你為何覺得A1的版主好?
A2:冇咩分別
Q3:你滿意現時版主的表現嗎,何解?
A3:滿意..我唔係成日上
Q4:版規中有什麼可作出修改?
A4:沒有
Q5:各子版有沒有什麼地方可以改善?
A5:NO
Q6:你有沒有什麼地方令你不滿,有請指出?
A6:NO
Q7:你對GC版有什麼意見/睇法?
A7:太多人洗頻..如..某人CAMP..都要係大廳到洗
Q8:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?
A8:投左票

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
kenken1212 + 5

查看全部評分

回復

A1:兩位都ok啦...
A2:兩位好盡責...
A3:幾咁lo...都成日搞下d活動...獎品又唔錯(巴布果d獎品正d...金虫就搞得多d活動)
     巴布同金虫都好好人架...
     而且巴布佢又成日post好多技術既野...
     而金虫有經常上線...不過有時回覆d野就... = ="""
A4:有好多架都...
     果d任務攻略,技術交流果d呢,仲有d post講左d好詳細又好正果d呢...
     我都希望可以加分lo= ="" (正常呢d係應該加分..)
     次次打左勁多字既攻略又要勁詳細,開呢d post竟然唔加分....灰緊..
A5:有..影片&圖區果到...我認為如果人地貼左好多圖又令既..我都覺得要加分lo
     即係貼左幾多圖就加幾多分咁...5張圖為下限咁...愈多圖就d分就加得愈多..5-20分咁lo...
     仲有呢...果d技術既影片都希望可以加分lo= =
     仲有...
     問題區呢...分類果到呢,我見其他區都有得簡係咩野類別架bo,而且個類別有好多都好矛盾= =""
     交易區果到...推推推呢d呢...係唔係應該扣番發帖分呢=口=""
     因為咁樣好呃post= =""
A6:有樣野好不滿...就係點解投票post一投就推左上黎...
     上次我回左個post就比金虫扣左20分= =""
     如果有d人玩野...推哂d 30日之後既post...
     咁咪有排扣人分!??
A7:有...我既意見係....比我做貼圖區版主=3= (笑...
     正經番...
     我覺得gc版可以做得咁好,而且又咁多人入黎..
     但又好少有人犯規..
     證明左版主做好啦...當然我地呢班會員都咁守法啦~
     而意見呢...
     我想樂古同官方合作整番個比賽...
     好似個卡丁車個月不落杯比賽咁....
A8:好... 投票:好

評分

查看全部評分

回復

A1:所有都不好(希望你地不會像毛主席秋後計數= ="汗)
A2:上面沒有,所以冇原因
A3:太嚴了,之前慣了某巨商論壇的自由= =
A4:不知
A5:不知
A6:q3答案
A7:沒有
Q8:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?幾好-0-
A8:請投票(不投票不會加分)投了不滿意

評分

查看全部評分

回復

A1:kenken112112
A2:因為成日上呢個版同埋睇下d人有冇犯規
A3:滿意,因為賞罰分明
A4:沒有,暫時都很滿意
A5:都沒有,暫時滿意..
A6:沒有,沒有地方可指出
A7:可增加多一點活動
Q8:好
A8:請投票(不投票不會加分)
ok

評分

查看全部評分

回復

A1:2個都5錯
A2:管理個版得幾好
A3:滿意,處理任何事都很公平-0-
A4:冇野要改LA WO應該
A5:都冇乜
A6:冇,,太好了-0-
A7:一個5錯的版,,多人分享技術問題的地方,,又少人犯事-0-
A8:投左票

評分

查看全部評分

回復

A1:kenken1212
A2:做的好
A3:滿意。
A5:無
Q6:你有沒有什麼地方今你不滿,有請指出?
A6:無
A7:不錯
A8:好到不得了

評分

查看全部評分

回復

A1:kenken1212
A2:經常上線睇有冇人犯規
A3:十分認同
A4:nono
A5:nono
A6:nono
A7:十分好好
A8:請投票(不投票不會加分)

評分

查看全部評分

回復

A1:kenken1212,巴布vs超力
A2:公正
A3:一般
A4:暫時沒有
A5:加強巡查
A6:好多人灌水
A7:比較混亂
A8:一般

評分

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
A1:無一能說上[還可以]
A2:N/A
A3:不,因為這個版主沒有什麼用途
A5:沒有
A6:版主無能
A7:沒有前途的版塊
A8:請投票(不投票不會加分)不好
回復