打印 上一主題 下一主題
收起左側

弓箭手/神射手/神箭使討論區

原帖由 Mas.野子 於 2007-4-19 23:40 發表

well..超級唔同意你呢段野

你被兩隻劍追時..同他們玩近摔嗎

就算唔係兩隻劍 兩隻法...兩隻拉..一戰一法....

還玩近摔嗎? 如果你話係 我可以話你隻弓唔方勁

還有CAMP氣時什麼意思?

難道我真的 ...

我沒想過2p2玩弓會死左個隊友=v="
加上我唔會玩2p2...至於你話被2p1的時候...
我通常只在勇島玩...沒想過2p1會如何打法
(玩得2p2一定禁灑弓...所以沒想過呢個問題)

你可能覺得弓走位係必然...但又會給人地1個印象-----camp氣
「camp氣是由上面學回來~我想意思是只camp死個位等待mp」
「而camp即係防守某位置」
我前幾日才跟1個強勁走位巨弓打過(x男x女)
我由左邊追到佢右邊...又由右邊追到佢左邊(我是萊2)
每次都食一下暗箭~(我太廢了= =??)
當來回走了2-3條街左右後就被3下1技秒殺了....
難道這才是玩弓之「道」~"~?
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 2007-4-20 10:29 發表

我沒想過2p2玩弓會死左個隊友=v="
加上我唔會玩2p2...至於你話被2p1的時候...
我通常只在勇島玩...沒想過2p1會如何打法
(玩得2p2一定禁灑弓...所以沒想過呢個問題)

你可能覺得弓走位係必然...但又會給人 ...

oh x男x女 個個都淨係屈裝 唔死就奇
回復 支持 反對

原帖由 屎尿橫飛 於 2007-4-21 21:00 發表

oh x男x女 個個都淨係屈裝 唔死就奇

勇島不能屈裝~"~
我沒說明清楚 sor=3="
回復 支持 反對

cam 唔係弓手的專利
所有人玩所有角色都會cam人

無疑地 弓手是可以玩近戰 如用小跳射加捉人(.... 還有其他嗎)

但係近戰是不是弓的長處呢?

弓手比其他角色不同的地方是他的攻擊距離較長

若弓手被近戰的角色打到倒地 弓手的小跳射大多都不能射不到近戰的角色 逃跑也不能走出他們的魔掌

因為我總是覺得弓手玩遠戰是較適合
回復 支持 反對

那神射打中距嗎?我用神射多數是打勇島,都打到巨劍(神箭使有時都得)
回復 支持 反對

神射
新技1+射4~5槍+新技1+射4~5槍+新技1+mp1(應該有時間有多格mp)
不錯的說,有可能秒(小愛除外)

↑以上是本人的膠想法,未證實

新技1接摔也不錯的說...
回復 支持 反對

原帖由 13313313333 於 2007-4-28 17:31 發表
神射
新技1+射4~5槍+新技1+射4~5槍+新技1+mp1(應該有時間有多格mp)
不錯的說,有可能秒(小愛除外)

↑以上是本人的膠想法,未證實

新技1接摔也不錯的說...

有樣野
叫爆氣= =
你打咁耐儲到氣
人地都一樣有氣
有氣不可爆嗎?
回復 支持 反對

回復 #46 13313313333 的帖子

衝入佢體內用mp1,5死都冇左3
回復 支持 反對

[quote]原帖由 Step123 於 2007-4-30 05:14 發表
衝入佢體內用mp1,5死都冇左3
回復 支持 反對