樓主: climbc78111
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [活動]天賦由你點

關閉 [複製鏈接]
回復 支持 反對

原帖由 孤影 於 2007-3-16 07:18 發表

這方面我們都有考慮過

但要點入英文官網的模擬器

英文水平也要一定的高

為了考慮各會員的需要

因此使用比較out-of-date的中文模擬器

況且更改得不多,所以我們放棄了這個因素

魔獸基地有中文板的=_=自己搵下

改得不多 ??差太遠了
回復 支持 反對

回復 支持 反對

小d既天賦同原本果個差好多 由其是野d
新既會將貓d同熊d 既天賦二合為一
所以係野性方面會用少左天賦點 變化會多d
回復 支持 反對

仲有 小d太強既關係 所以又改cheap左(而家外國要小d都唔要戰士)
-  當「颶風術」的持續時間結束,如「獸群領袖」,「生命之樹」,和「梟獸」
   的區域增益會正確恢復。
-  「熊形態」現在提升25%的耐力而不是25%的生命力。
-  「巨熊形態」現在提升25%的耐力而不是25%的生命力。此外,護甲值加成從
   450%降低至400%。
-  「割碎(熊形態)」技能的基本武器傷害倍加已由130%改為100%。此外,加成傷
   害也以相同比例降低。
-  野蠻暴怒」不再影響「割碎(熊形態)」。
-  「野蠻暴怒」不再適用於「槌擊」或「揮擊」。
-  「猛獸天性」的致命傷害加成從3/6/9/12/15%降低為2/4/6/8/10%。
-  「強化獸群領袖」將無法再獲得治療爆擊的效果。
-  「梟獸形態」的護甲值加成從360%提升為400%(以配合「巨熊形態」)。
-  怒氣正常化平衡已調整為給予更多怒氣

評分

參與人數 1樂點 0 收起 理由
孤影 0 請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

http://statue.sayya.org/wowdb/?talent=NV0bZbxZxx0trhtVuAo
全面型毀滅術士~~~!!!!

毀滅天賦
首先出強化暗影箭, 因為有反衝的原因, 出暗箭的機會會愈來愈多而且單發暗傷又多了暗影之怒,
所以比減mana消耗更有用。
5點災禍, 5點破壞, 1點暗燒都不用說吧~
2點強烈不點的都是瘋...簡直就是逆天的天賦, 伸延2點還是有比較好,
3點強化灼痛是pvp中常用的緊急輸出, 3點加%爆非常超值,
5點強化獻祭無得揀...要出燃燒ma~~琥珀風暴如虎添翼何樂而不為(不過如果有另外心儀的天賦, 放棄1, 2點也沒所謂)
3點反衝是pvp的利器, 哪有不點的原因, 3點靈魂榨取在副本效果會不錯~不斷燒盡不斷加血
5點暗影與烈焰係強迫性點既....做咁多野都係為左暗影之怒

痛苦天賦
5點強化腐蝕必點~
2點強化生命分流為出團洗mana 而點

惡魔天賦
5點惡魔之擁加耐喎....一向死都要點
強化治療石可加多200血~如果糖果機都有這個效果其實很不錯~

評分

參與人數 1樂點 +31 收起 理由
孤影 + 31 good job

查看全部評分

回復 支持 反對

獵人副本超級dps型:
http://www.wowtaiwan.com.tw/info/classes/bc-hunter/talents.asp?0520300100000000000005500201205313223105133300000000000000000000

射擊:
第2層基本上真係冇咩用,點哂第1層啦,加爆擊唔使講,暈人係提高野外生存機率

第3層瞄準一定要點啦,講真,副本dps永遠都用唔到祕法,又哂魔又垃圾,點另外2個仲好

第4層其實可睇個人喜好,但我覺得爆擊dps會比毒蛇高

第5層驅散必點唔使講,多重係副本dps最重要的一招,所以必定要提高,暈人又係另一個提高人生存機率

第6,7層點解唔點哂專精呢,其實第6層個加智力同第7層個加攻強係連住的,2個加哂攻擊仲多過加專精,強擊唔使講啦

第8層為了沉默同攻擊力

第9層一個俾你怒殺布甲的技能,平時只有驅散同強震先沉默到人,e+20沉默一次,係布甲都怕啦

獸王:
第1層主要係加你的血

第2層收..啊唔係,係厚皮,都係令你冇禁易死,專注係主要係加你血

第3層,點唔點都冇所謂.....

生存:
第1層:鷹眼唔使講啦,另外果2個都係因為dps而點的

如果同e個天賦去副本dps,你會爆擊爆得好正,但係請一定一定要睇下自己的威脅值,到時到候覺得自己要ot就假死,抵抗左就唔好打住

死人是沒有dps的

[ 本帖最後由  於 2007-3-18 22:29 編輯 ]

評分

參與人數 1樂點 +32 收起 理由
climbc78111 + 32 死人沒有dps???那不死族呢

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 卍無極王者卍 於 2007-3-18 22:20 發表
獵人副本超級dps型:
http://www.wowtaiwan.com.tw/info/classes/bc-hunter/talents.asp

射擊:
第2層基本上真係冇咩用,點哂第1層啦,加爆擊唔使講,暈人係提高野外生存機率

第3層瞄準一定要點啦,講真,副 ...

你post錯了= = 咩都冇 -0-
回復 支持 反對

原帖由 musashi 於 2007-3-18 22:25 發表

你post錯了= = 咩都冇 -0-

唔該你,我已經改正了,應該可看了
回復 支持 反對

http://www.wowtaiwan.com.tw/info ... 3222312231123051201
暗戒牧
用來pk+種田的(1-69lv)
到70lv應該轉神聖牧
這樣就有很多人組你下副本了

評分

參與人數 1樂點 +28 收起 理由
climbc78111 + 28

查看全部評分

回復 支持 反對