打印 上一主題 下一主題
收起左側

我唔明點解會話iso係邪道....仲要扣10分

>如果俾你係PSP GAME入面選5款耐玩既GAME出黎,睇怕都幾難
NDS唔同,起碼得到各大玩家既認同

坦白講
真係要講耐玩ge
應該都係得
三國志大戰DS
仲有Mario 系列
cooking mama
加多隻3月出ge 機戰W..

Luminous Arc 我都見冇咩人討論咁....

都係o個句啦
一隻game 耐唔耐玩都係你有冇心玩姐..
香港人一拎game 上手就博老命咁打.............................

*好似O晒T 可 囧
回復 支持 反對

原帖由 Keroro 於 2007-2-23 10:05 發表
>如果俾你係PSP GAME入面選5款耐玩既GAME出黎,睇怕都幾難
NDS唔同,起碼得到各大玩家既認同

坦白講
真係要講耐玩ge
應該都係得
三國志大戰DS
仲有Mario 系列
cooking mama
加多隻3月出ge 機戰W.. ...

仲有寵物小精靈唷@@
回復 支持 反對

其實我覺得耐唔耐玩呢o的順遂個人口味啦

姐係你俾個老人家玩機戰W∼你認為佢會玩到幾耐丫∼

又or俾個小朋友玩三國志大戰DS∼又會唔會耐玩丫∼

又一係俾個男人玩cooking mama∼又會唔會耐玩丫...

所以呢∼耐唔耐玩都係因人而定
回復 支持 反對

原帖由 古怪的人-傑仔 於 2007-2-23 15:57 發表
其實我覺得耐唔耐玩呢o的順遂個人口味啦

姐係你俾個老人家玩機戰W∼你認為佢會玩到幾耐丫∼

又or俾個小朋友玩三國志大戰DS∼又會唔會耐玩丫∼

又一係俾個男人玩cooking mama∼又會唔會耐玩丫...

...

我係男ge
我覺得cooking mama 好好玩的說XDD

*又OT啦...
回復 支持 反對

哈哈~我上堂都成日見到班男仔係到玩cooking mama=.=
回復 支持 反對