收起左側

法師討論區

全心 早期難升易死 後期比較好 而家出左長城 睇下4心2體好唔好 因為74lv可以打一堆
體法 早期比較易升 後期當然難d 打王也吃力點
回復 支持 反對

我隻法 27lv 80體 110法
回復 支持 反對

咁多位~我係+4體2心既火法
我隻法師好難升
我唔係話升lv難
係升技難
我而家9lv所有技都係1層10.幾%由其係真氣呀金鍾呀吐納呀果D得小小
我想知點先可以快D
我之前升外功果D都無咁難
回復 支持 反對

原帖由 •洋蔥仔• 於 2007-6-14 15:43 發表
咁多位~我係+4體2心既火法
我隻法師好難升
我唔係話升lv難
係升技難
我而家9lv所有技都係1層10.幾%由其係真氣呀金鍾呀吐納呀果D得小小
我想知點先可以快D
我之前升外功果D都無咁難

加油吧!!
法技同外功差不多的,要快,就要借用"自在符"幫助你了。
回復 支持 反對

首次測試法師"一擊率",超正超爽!!

昨晚,是法師有一擊有真技的大喜日子,

當然我也十分興奮地去測試一下,我早已安排已久的擊武。

39護手: 54 擊
45+4暗: 51 擊
朱雀符: +奮力一擊概率+30
必殺面具:+奮力一擊 +35

十次出招,有 7-8 次出一擊。

現時本身在一擊內會有  XX / XX。
這數字,據稱是 外功 同 內功 之一擊數值。

心脈,會直接影響一擊數值,等同與 刀加 力 一樣!!

此數字,只供參考!!

回復 支持 反對

乜法師唔係最多得54一擊咩??
寫著3/54
回復 支持 反對

ThX x 10000000000000000 比 明 少

明 少 您 真 係 冇 介 紹 錯 我 玩 全 心 法 師

新 手 7 Lv 已 經 係 玉 門 關 爆 一 擊 秒 怪(加 埋 我 個 新 手 勁 拳 套)......

係 玉 門 關 屈 機.....  10 lv 弓 手 都 打 win

請 問 明 少 您 玩 咩 ser???  我 諗 住 呢 個 星 期 升 到 25 lv

之 後 壓 等 升 技 好 唔 好?/?
回復 支持 反對

原帖由 youlovesogood 於 2007-6-14 16:56 發表
乜法師唔係最多得54一擊咩??
寫著3/54

回:YOULOVESGOOD,你好!

當然不是只得 54 擊咁少啦!

原帖由 +十飛影•裕* 於 2007-6-14 18:09 發表
ThX x 10000000000000000 比 明 少

明 少 您 真 係 冇 介 紹 錯 我 玩 全 心 法 師

新 手 7 Lv 已 經 係 玉 門 關 爆 一 擊 秒 怪(加 埋 我 個 新 手 勁 拳 套)......

係 玉 門 關 屈 機.....  10 lv  ...

回:+十飛影•裕* ,你好!

不用客氣,你還是加緊努力吧!!
我是來至 ----------> 墨魂,個個都唔睇人地個簽署的!! 真無奈!!

回復 支持 反對

- -明 少 不 如 您 一 起 玩 混 完 吧

現 在 混 完 1 分 流 鳴 沙 山 / 玉 門 關    我 霸 左 您 要 來 升 lv 冇 問 題 ^^

現 在 我 的 法 師 已 經 12 lv 在 華 清 打 豬.....

全 法 真 的 十 分 屈 機 加 上 我 的 勁 拳 套 和 + 好 多 血 的 衫...

只 有 2 個 字 形 容 : 屈 機.....

現 在 連 15 的 全 力 刀 ( 他 的 刀 +8 ) 都 不 是 我 的 對 手^^
回復 支持 反對

哇~
乜全心咁勁架
之前唔知
搞到我+左42點體
我而家開始+番全心好唔好呢?
定係重開好?我而家9lv
我主要係想PK強
唔該教下我

回復 支持 反對