打印 上一主題 下一主題
收起左側

GUNDAM SEED / GUNDAM SEED DESTINY討論區

原帖由 飛鳥 於 2006-10-22 17:43 發表

freedom  係大機 爆一次好正常=.=
im 中機爆兩次都係好正常!
仲有我係勁憎基拉!  
真沒有錯!!只是盡忠效忠自己既國家!!

唔爆又點可以換新機同啊死人真打過呢 話曬啊真都算係1/3個主角,比佢出下風頭姐
之後基拉換左機 同基拉打冇一次夠打
啊真得把口 次次都話要打敗基拉 但冇一次成功 仲要比人打返轉頭
啊真冇用
基拉好野:lol
回復 支持 反對

原帖由 靚仔豪~ 於 2006-10-23 20:52 發表

唔爆又點可以換新機同啊死人真打過呢 話曬啊真都算係1/3個主角,比佢出下風頭姐
之後基拉換左機 同基拉打冇一次夠打
啊真得把口 次次都話要打敗基拉 但冇一次成功 仲要比人打返轉頭
啊真冇用688888
基拉好 ...

加上個陣基拉掛住部大天使號....所以唔專心咁同真打....
再加基拉根本唔想同佢打.....
而真又有分析過freedom....而基拉又冇分析過衝擊
回復 支持 反對

不是!!!!!!!!!!!飛鳥好運!!!!!!!!!

這是個人意見!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

正確係飛鳥真利用一直而來基拉唔打駕駛室(只打頭/手/手臂/武器/腳),而且飛鳥比基拉殺左條女所以令佢有再一步既行動呢!佢打敗基拉只係時間既問題,飛鳥一日比一日成長,基拉好似仲係到原封不動咁
回復 支持 反對

真d戰鬥方式好絕
不過戰鬥當然唔同你講同情啦
所以真嬴是應該的
事實上,脈脈的確夠freedom打
仲卓卓有餘tim
回復 支持 反對

其實係gsd頭幾集個議長同卡嘉蓮講左脈衝個ms系統係最好--"唔知大家有無留意?
回復 支持 反對

基拉根本無心機去打...只係想安全護走arcu-angle......佢點都估唔到shinn都拼哂老命
其實正確泥講....係同歸= =因為shinn插中左freedom個核心位...同自爆無分別
回復 支持 反對

都唔明呢d科幻片竟然有d咁正既歌..
聽歌都唔睇動畫= =-
回復 支持 反對

原帖由 指定套票﹏楓' 於 2006-11-1 23:57 發表
基拉根本無心機去打...只係想安全護走arcu-angle......佢點都估唔到shinn都拼哂老命
其實正確泥講....係同歸= =因為shinn插中左freedom個核心位...同自爆無分別

係就係插中左freedom個核心位,但係基拉開左中子干擾器--"
回復 支持 反對

原帖由 指定套票﹏楓' 於 2006-11-1 23:57 發表

脈衝都冇爆到
回復 支持 反對