打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] |||公告||| (Updata:11/11/2006)

為配合官方打擊私服

所以私服文即日起關閉 並沉澱下去

即日起 發貼有關私服文章 扣20分

-----------------------------------------------

==貼圖區==

因為時間過長關係 本人發覺貼圖區內的大部分貼圖已經係 "X"

為了不浪費論壇資源 決定重新開闢新既貼圖區

上傳也變更加簡單!!

------------------------------------------------

同時為了使大家更加有互動性

在精華區開一新文章為 灌水文

///魔獸點滴///

提供給大家分享 每天遊戲的點滴

內容盡量發表 有關自己在遊戲的點點滴滴

-------------------------------------------------

8/8/2006新增

觀察了長時間發覺UI專區並不能達到能幫助會員的效果.

因此本人我(bebe)決定關閉UI專區.並且在新手FAQ加開"巴哈"Gamebase"的網站Link

讓會員可以自己去他們的UI專區尋找合適的UI 此功效比現在的UI專區更勝得多.

-------------------------------------------------

8/8/2006

加開一個公共討論區 積分設定為100

歡迎大家到內發言希望有什麼改善或有什麼需要留意

在置頂"III" 但原有的加分意見區則取消 不再提供加分 (沒有好市民獎拿了..)

---

同期本人寫了一封給大家的信..有空看看

一樣在置頂"III"

9/8/2006

新增了UI圖文教學

19/08/2006

增加魔獸小錦囊

07/09/2006

大部份加分項目都提高了獎勵

11/10/2006

有一個新主題是合併誕生的:

原有的UI圖文和原有的巨集指令教學合併為"UI圖文和巨集教學"

另外原有的貼圖區被改為"貼圖&影片區" 仍然是加分項目 希望大家踴躍發言

10/11/2006

加開一個新活動

同時置頂區加開一個攻略

版主bebe456  神無月敬上
                                                         版主孤影        Coolthief敬上
                                                                     19/07/2006

[ Last edited by 孤影 on 2006-10-11 at 09:54 PM ]

回復

講到我真係好似無野做咁- -不過我又真係無野做喎XD
等我去改改先。好喇,由今日起終於有野做,就係去魔獸點滴吹水XD
回復 支持 反對

你打機得嫁啦你...灌咩水丫~_~

留低我係度做呀四
回復 支持 反對

Originally posted by bebe456 at 2006-7-20 10:06:
你打機得嫁啦你...灌咩水丫~_~

留低我係度做呀四

灌水都係一種樂趣bao_15
你話舊貼圖區個度大部份係X,錯喇錯喇,我個D一張都無X(sm9)
不過你係咪DELETE左- -?我想搵返我個發言,COPY返落去bao_18
回復 支持 反對

彩你都傻 自己再貼過 :D

灌水的確係一種樂趣..但係要低調..咪比人投訴就唔好-__-"
回復 支持 反對