查看: 8508|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 發現左幾條好勁既片 歡迎入泥表達下意見~~~~~~~~

有隻高LV孔2真係好
佢打段多魔到用許3清怪-,-雖然許3係專係用黎打王,但睇完條片真係覺得許3打王能力都係只係中上= =清怪能力真係差到負分...
許3同昌3比,都係昌3好!
板3真係好垃圾...打真冰一擊必殺都係2400一HITS
打段條片,17:26 請問各位師兄係邊隻野打青龍4萬2??= =睇左10次都睇唔到
回復 支持 反對

頭搖又尾擺 發表於 15-5-2016 01:53
許3一下秒虎, 一下打到隻龜剩少少血, 我覺得算係咁啦   不過打段嗰陣緊張好多下都撳唔中秒位, 隻 ...

= =咁我收反話版3垃圾既評價
之前我係港巨玩無想300昌3,白虎SET,齊專裝,180介X2
上到19X LV已經13秒一批白虎,玄武都係差唔多時間<好似,因為玄武小打D>
所以我都係覺得許3MAMA地
但聽閒,許3有能力千幾魔左右秒 冰城 D王@O@
回復 支持 反對

henryns 發表於 15-5-2016 17:13
昌3用泥打段真係唔多惦....  直線技同許3既點腳位技  用法差好遠

當然啦,我指既玩昌係平日玩昌
回復 支持 反對

今日睇埋其餘3條片
得最後個條想回一回
其實3轉打 4神入面D怪簡單係易如反掌....拍黎真係無謂

第3條: 我未夠班打過天草,所以.....唔知@_@利申:小弟無玩過神
回復 支持 反對

henryns 發表於 15-5-2016 21:50
戈個係打段泥 唔係普通既打4神怪 有毒龍 真冰 大將軍 大眼仔等等

我個個回復係講緊日男+花3打蜘蛛= =
唔係講緊打段-,-
我話覺得昌3好過許3 當然剩指平日,唔係指打段個時
回復 支持 反對

wc030201 發表於 15-5-2016 23:46
其實你得閑睇下D POST...都教過唔小次

用CTRL個刷...就可以做出尼幾隻同時放技....大前提係要你要夠多魔 ...

我識啊,之前我未退巨個陣都會用CTRL+B 放龍,但因為昌既技能限制問題啦,每次一條一條咁放,連到既,但無乜效率囉
而且我成日禁禁下,隻野自己愈行愈前= =
回復 支持 反對