打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] (結論在42樓/46樓,完)

關閉 [複製鏈接]
你點睇嗅屁王橫行台港巨
惡到邊個鬧佢外掛就要滅人地團?
品格好?wow!
不如叫個位人兄出黎解釋下咁多巨幣點樣得翻黎喇
或者學下你POST哂啲入點紀錄出黎 咁咪無人鬧佢囉
回復 支持 反對

我同屁王由商三就開始打交道,
就算佢用外掛 佢都幫過我唔少 做人做事飲水一定要思源
當然啦.我認為佢唔會 ...
細天R 發表於 29-2-2016 02:34

睇你打字回我就知你天真過天真嬌
你係咪打完話佢唔係外掛連自己都唔信?lol
真係唔知邊個俾人利用喇 陰公

我8,9年前已經係商3見過你(同名)埋啲大陸外掛狗堆
估唔到今日變左埋香港外掛狗堆

仲有呢 奇怪可疑既事 全ser既人大家都有目共睹既
唔通佢開SER1個月到依家有咁多錢投城賣子彈 我仲需要同佢講證據咩
難為某人仲俾錢佢賺免費幫埋佢護航昨
回復 支持 反對

我開帖只係講緊我 唔好拉第二個人來講好嗎
你認為係 我認為唔係,咁得咪?
你話我入商三外掛狗堆..我想問 ...
細天R 發表於 29-2-2016 02:57

你回避問題呀?嗅屁王 風頭人物喎 你講到同佢咁熟 不如幫佢解釋下啦
商三就開始打交道喎 打咩交道呀 佢負責供應你子彈呀?
我諗好多人都想知嗅屁王既巨額子彈點得番黎架嘛 你咁熟 一定有問過一定知既

你開POST個標題就係幫自己澄清緊
但係內文就拉埋你個團落水一齊講喎
咁點解你可以係度幫個團澄清 我唔可以叫你解釋下依位風頭人物有無用外掛?
回應下啦 兜咩圈呀 實有問過來源啦
你係唔係我就唔知 我係想你解釋下你個團點樣無可能有外掛姐
回復 支持 反對

冇需理論, 我諗屁王見到就會比紀綠你睇
細天R 發表於 29-2-2016 03:21

乜你咁似周浩鼎既
等我仲以為自己同緊個高官傾緊計呀陰公
答佢啲子彈邊度黎好難咩 haha  

幫手叫佢上黎睇依個POST喎唔該你 咁熟實得啦
回復 支持 反對

點樣長知識法呀?
我有針對樓主咩?
定係有人助紂為虐 狼狽為奸呀?

我唔知樓主係咪真係天真過天真嬌啦
若要人不知 除非己莫為
大家都係玩同一個SER 有眼見架

有人刪左幫團澄清既文 跟著筆鋒一轉黎話翻我回應既野九唔搭八
你唔係拖你個團落水我會嘈你?
唔記得左你要護住條大水喉 如果唔係無平錢保城點算呀

仲有一樣野 5,6年前或者我仲會執著版主超版admin依d人應該係有理性既 識用個腦諗野
不過依家真係一笑置之 所以樓上唔使咁驚訝 因為真係做實事個班管理層已經走得7788
一黎就係度冷嘲熱諷 人地讀得書少靠份勞力唔得呀?行行出狀元聽過未呀
上去繼續奶屁王鞋底啦 lol

哎呀巧京京添 講左咁多屁王同佢啲馬仔壞話 我都係番台巨重生做人算喇>.<
回復 支持 反對

岩喇 依家你地班外掛佬自己玩埋落去喇
回復 支持 反對