查看: 8297|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 太耐冇上樂古,交易區唔比放子彈咩事情??

關閉 [複製鏈接]
如題,因為掛錢,所以唔比放子彈?咁想問下點解台巨又可以放,只係港巨唔比??

我唔相信台巨百億千億唔 ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 15:43

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
可以到專用帖討論
回復 支持 反對

但你唔係諮詢wo...你係決定左先問喎。。我呢到都係討論姐
沖天~ 發表於 24-2-2016 15:50

諮詢是日後是否長期禁或者推廣至所有伺服,但開服初期已經決定禁

換成任何東西,等同賣錢,只是換成港幣與其他幣分別
如果不禁換,先換成台巨幣再換成真錢……感覺好傻
回復 支持 反對

其實你個諮詢有咩用...多數意見係反對,質疑....咁不如你唔好諮詢,改做公告算... ...
需要錢嗎 發表於 24-2-2016 16:10

這點已經於諮詢POST回應
回復 支持 反對

第1.諮詢完 又冇出紅字PO/頂頁出過PO
第2.交易版唔見你個名係你版主 即係越權
第3  你係個諮詢度係講唔比放 ...
libra小黑 發表於 24-2-2016 16:21

1真的沒有?
2此政策非我一人之言,是經集體討論而定的,有人反對有人讚成,偏偏有趣的是,我是反對的
是否越權就要交由超版或管理層來管理了
回復 支持 反對

成件事你根本極權左,del我post你復我原因係唔比賣,事實上我係換子彈,之後你又話換就如相賣,否則就太傻, ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 16:23

的確賣與換有所差異,會交由超版決定
至於公告…主版有諮詢,交易版有公告,亦是檢查線之用,當然今天推帖太多,被沉底到第二頁而已
至於是否會逼人買外掛錢……就見仁見智了
這些都有問過,這就是諮詢的意義
回復 支持 反對

交易區高調諮詢打撃外掛所以禁開期賣港巨巨錢,難到後期因為子彈會自動變成正常所以可以賣?(因為眼見你們說 ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 16:55

同樣於該帖回應過
開服跑商三天幾十億難以置信。但十年幾百億是可以說得通

此事已經交由超版處理,等超版如何說法吧
回復 支持 反對