打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 太耐冇上樂古,交易區唔比放子彈咩事情??

關閉 [複製鏈接]
其實你個諮詢有咩用...多數意見係反對,質疑....咁不如你唔好諮詢,改做公告算... ...
需要錢嗎 發表於 24-2-2016 16:10

這點已經於諮詢POST回應
回復 支持 反對

同689冇分別,假諮詢,冇投票,之前講唔比賣,而家換就話換都唔比,

你表達問一樣說一樣不可以,咁極權,成個樂古比你玩哂,咁下次係咪連打子彈都唔比。

你表達講明換都唔比換我就唔打,但因為你從來無講明唔比換,我換子彈你直接del post 而且原因你話係唔比賣,咁到低del我post係因為我賣還是我換?

原因係我賣,但現在說我換?2者你認為1樣咩?
回復 支持 反對

回應左唔代表可以無視諮詢結果呀....唔代表改變到現實啵
回復 支持 反對

連代理都唔禁.論壇先禁.根本沒作用

加上樂古比以前己經少左成堆人.你禁不如將巨商版關左佢吧.
回復 支持 反對

第1.諮詢完 又冇出紅字PO/頂頁出過PO
第2.交易版唔見你個名係你版主 即係越權
第3  你係個諮詢度係講唔比放  但冇話唔比換
回復 支持 反對

成件事你根本極權左,del我post你復我原因係唔比賣,事實上我係換子彈,之後你又話換就如相賣,否則就太傻,你已經講哂。。。。。

仲要交易公告冇講明,你係巨商版訂立規條,點解唔係果面公告,之後出左post就del post 而且你個連結我望到係交易版諮詢,你無轉到任何結果講比我地知,我指係公告或者新post注明。

禁左玩家放子彈,變相全部去哂搵外掛商買子彈,咁樣唔係更傻咩?
回復 支持 反對

第1.諮詢完 又冇出紅字PO/頂頁出過PO
第2.交易版唔見你個名係你版主 即係越權
第3  你係個諮詢度係講唔比放 ...
libra小黑 發表於 24-2-2016 16:21

1真的沒有?
2此政策非我一人之言,是經集體討論而定的,有人反對有人讚成,偏偏有趣的是,我是反對的
是否越權就要交由超版或管理層來管理了
回復 支持 反對

成件事你根本極權左,del我post你復我原因係唔比賣,事實上我係換子彈,之後你又話換就如相賣,否則就太傻, ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 16:23

的確賣與換有所差異,會交由超版決定
至於公告…主版有諮詢,交易版有公告,亦是檢查線之用,當然今天推帖太多,被沉底到第二頁而已
至於是否會逼人買外掛錢……就見仁見智了
這些都有問過,這就是諮詢的意義
回復 支持 反對

1真的沒有?
2此政策非我一人之言,是經集體討論而定的,有人反對有人讚成,偏偏有趣的是,我是反對的
...
foolruner 發表於 24-2-2016 16:33

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4526725&extra=page%3D1 由即時起,禁止於樂古買賣港巨巨幣。現有帖即時沉底關帖。

如有發現,將先禁言七天,再犯者將永久禁言。

PS:諧音、代名詞等同,請勿挑戰版主智慧

但你冇話唔比換啵   係你打D字中看不到有個換字
回復 支持 反對

[b]咁請問我而家比唔比換子彈...
回復 支持 反對